ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UDMR contraatacă, după ce Traian Băsescu a numit „soluția imorală la guvenare” coaliția formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen. În replică, Hegedus Csilla, purtătoarea de cuvânt a UDMR, îl numește pe fostul lider PD-L „Petrov, informatorul securist”, acuzându-l că „și-a trădat propriul partid”, potrivit Mediafax. În loc să dea lecții de morală, lui Băsescu i-ar sta mai bine „rușinat, înroșit și tăcut”, susține reprezentanta UDMR.

„Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist.

Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiștii. El e trădătorul, a înșelat milioane de oameni”, a scris Hegedus Csilla într-o postare pe Facebook, citată de Mediafax.

Reacția purtătorului de cuvânt al UDMR survine după ce Traian Băsescu l-a numit „trădător” pe Kelemen Hunor, într-o emisiune la Digi24, unde a mai opinat și că Ludovic Orban nu va putea strânge majoritatea în Parlament.

„Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluția imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare și pe Tăriceanu și pe Kelemen Hunor. Ăștia-s trei politicieni care și-au vândut toți partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt și i-au trădat de fiecare dată”, a afirmat fondatorul PMP.