ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună, au aprobat în unanimitate, duminică, fuziunea prin absorbție cu fosta formațiune a lui Dan Diaconescu.

"UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Și cred că am fost inspirați când am spus că este un proiect politic al interesului național al României. Interesul național, patriotismul — te naști cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România", a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.

"Cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizații UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat și pe care împreună trebuie să-l aplicăm", a adăugat Oprea, citat de Agerpres.

El a subliniat în discursul său că UNPR trebuie să rămână la guvernare.