ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul UNPR Gabriel Oprea amenință cu retragerea de la guvernare dacă PSD modifică pe ascuns Codul Penal în Parlament, informează B1 TV.
 
Afirmația vice prim-ministrului pe probleme de securitate națională vine în contextul în care Camera Deputaţilor trebuie să voteze nu mai puțin de 22 de modificări la Codul Penal și la cel de procedură penală.

”Dacă cumva actuala coaliție ar încerca să dărâme ceva din statul român, pe noi ne-a pierdut de parteneri. I-am spus și lui Ponta.

Nu sunt de acord cu astfel de modificări, orice cod trebuie comentat, discutat, să existe o dezbatere publică cu toți actorii. 

Dacă cineva vrea să își rezolve anumite intrerese nu sunt de acord cu acest lucru nici eu, nici partidul din care fac parte.  Nu votăm așa ceva în momentul acela; e o problemă în coaliție. UNPR are o problemă cu actuala coaliție. Nu cred că se va ajunge la așa ceva”, a spus Gabriel Oprea.
 
"Dacă aş fi în locul lui Victor Ponta, mi-aş da demisia" a spus Gabriel Oprea la PRO TV. Declaraţia surprinzătoare a vicepremierului României vine la două zile după ce opoziţia nu a reuşit să dărâme Guvernul.