ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 12 martie/12:30 Între timp, pagina oficială a TSD nu mai poate fi accesată. Iată însă copia din cache a paginii citate mai jos.


Știrea inițială

Aripa de tineret a Partidului Social Democrat, Tineretul Social Democrat (TSD), își propune „lansarea unei dezbateri naționale privind recunoașterea drepturilor comunității LGBT”. 

Titlul sub care este publicată această idee este „Gay - ok”. Mai jos, pe aceeași pagină, tinerii PSD-iști își propun o altă dezbatere: legalizarea drogurilor ușoare și programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase.

Ultima, dar nu cea din urmă urmă dezbatere pe care o doresc tinerii PSD-iști este legată de  „legalizarea prostituției și a măsurilor privind combaterea traficului de persoane”.


Pe pagina organizației, liderul TSD, Gabriel Petrea își expune filozofia politică, afirmând că luptă „pentru principii, valori și atitudini de stânga specifice unei societăți care combate discriminarea de orice formă, promovează egalitatea între oameni și oferă o șansă fiecărui tânăr de a fi ceea ce își dorește”.

Puțin mai jos, Gabriel Petrea susține că își dorește ca generația sa „să elimine toate barierele care astăzi ne stau în cale și să construim o societate tolerantă, solidară și corectă”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews