ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Mihai, care a rămas în Elveția de Crăciun, se simte mai bine și este foarte bine îngrijit, a anunțat vineri Principesa Margareta.  

"Este mai liniștit acum și se simte puțin mai bine, nu suferă, este foarte bine îngrijit. Noi o să mergem acolo (în Elveția n.r) imediat după Crăciun, cu mașina cu soțul meu, și să stăm pentru întâi ianuarie cu Regele", a declarat presei Principesa Moștenitoare Margareta.

Regele Mihai întreabă mereu despre țară. "Tot timpul (întreabă-n.r.), noi îi trimitem poze în fiecare zi, cu ce facem astăzi, trimitem și cu curcanul (pentru masa de Crăciun-n.r.) pe care îl facem trimitem poze e normal", a mai declarat Principesa Moștenitoare Margareta.
 
Regele a rămas în Elveția de Crăciun, iar de Anul Nou Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor merge să fie alături de rege.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews