ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Ovidiu Sitterli a demisionat din partid, iar conducerea organizației județene Sibiu a PSD îl acuză de trădare și susține că acesta nu s-a ridicat niciodată la înălțimea funcțiilor politice ocupate și că ar trebui să le ceară scuze sibienilor.

„Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să își dea demisia din cadrul partidului, alegând să-și continue activitatea pe cont propriu, desi a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcția de deputat în Parlamentul României. Domnul Sitterli datorează mult acestui partid. A fost prefect, numit de Guvernul României USL, a fost candidat PSD pentru PrimăriaSibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câștigat. Mai mult decât atât, rezultatul obținut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deși a fost creditat cu funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Sibiu, a fost din nou depășit de situație, dându-și demisie", spun reprezentanții PSD Sibiu.

Ei susțin că Ovidiu Sitterli nu a avut rezultate nici în funcția de parlamentar, remarcându-se printr-o singură propunere legislativă, și aceea recentă, "inițiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor și nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD". 

„Am încercat să purtăm discuții cu domnul deputat pentru a-l determina să-și facă datoria față de cetățenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai ușoară: demisia", spun reprezentanții PSD Sibiu, adăugând că, prin gestul său de trădare, Sitterli le datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălțimea aștepărilor lor. 

Deputatul Ovidiu Sitteli a luat cuvântul o singură dată în Camera Deputaților, respectiv la depunerea jurământului.