ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, spune că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui înfruntați cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proștii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, el amenință că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și e pregătit să o folosească din nou.

Rădulescu spune într-un interviu pentru Adevărul că oamenii care au ieșit să protesteze în Piața Victoriei au fost scoși în stradă și manipulați și că ar trebui să se intervină cu tunurile cu apa împotrivă acestora: "Pentru ce se mai duc oamenii în Piață Victoriei acum și de ce noi nu ieșim împotrivă lor cu tunurile cu apa dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. Nu poți în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea că proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieșit pentru nicio ordonanța. Au fost scoși în stradă și manipulați groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. Mulți ies în stradă la orice e dat pe Facebook și au fost aduși de la multinaționale".  
 
Deputatul PSD vorbește și despre mitralieră AKM cu care a tras la revoluție și pe care spune că a păstrat-o și este pregătit să o folosească oricând, "imediat".
 
 "Eu arma cu care am tras la revoluție mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o țin acasă ca și armă de panoplie. Am certificat de colecționar, nu o să mi-o ia nimeni în viața vieților și o țin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo o idee din asta să transforme statul asta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat", mai declară deputatul PSD de Argeș.