ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD de Maramureș Călin Matei a dorit să le transmită elevilor un mesaj în prima zi a noului an școlar, dar a reușit să se facă de râs. Acesta a scris pe Facebook că nici lui nu i-a fost dragă școala, dar că nu a avut ce face și îi îndeamnă pe elevi: „Pune-ți mâna pe carte!".

„Nici mie nu mi-a fost draga școala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanța, pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați in budă! Succes!". Ulterior, el și-a editat mesajul și a scris corect "Puneți mâna pe carte".

Călin Matei este deputat PSD din 2012, aflându-se la cel de al doilea mandat. În această legislatură, el a avut patru luări de cuvânt, trei declarații politice, patru interpelări și 13 propuneri legislative, din care una a fost promulgată lege, potrivit site-ului Camerei Deputaților.