ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Norica Nicolai, fost magistrat, a vorbit despre jocurile făcute în Parlamentul European și a pus la îndoială competența fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi pentru ocuarea postului de Procuror-șef al Parchetului European, scrie evz.ro

Norica Nicolai a declarat recent că Laura Codruța Kovesi i-a provocat „jenă” în comparație cu prestația candidatului francez, JeanFrancois Bohnert, pentru obținerea funcției de procuror-șef al Parchetului European.
 
Nicolai și-a exprimat îngrijorarea asupra faptului că Germania își dorește să implementeze la nivel european „experimentul românesc” reprezentat de conducerea unei țări prin teroare.
 
„Cei care sunt împotriva noastră sunt vocali, ei se văd mai bine. PPE-ul, în special colegii noștri germani, și cei din PNL, fac foarte mult zgomot în ce privește acest proces de nominalizare a procurorului european. Am fost la audieri și nu am evaluat ca om politic, am evaluat ca fost magistrat. Este pentru prima oară când mi-a fost jenă pentru comunitatea mea profesională pentru că mediocritatea doamnei Kovesi, prin raportare la prestația procurorului francez, era vizibilă”, a declarat Norica Nicolai la DC News.