ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este acuzat că l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nuntă la care au participat în localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plângere la Poliție, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru amenințare, loviri și alte violențe.

Reprezentanții Poliției Județene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamații primite în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

”La ora 00.20 un bărbat de 57 de ani din Grădinari, județul Giurgiu, a depus o reclamație la sediul Poliției Municipiului Giurgiu, afirmând că a fost victima unei agresiuni fizice săvârșite de un bărbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs într-un restaurant, în care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetări pentru loviri și alte violențe, dar și pentru ameninâare.

”Dosarul va fi înaintat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, dată fiind calitatea persoanei reclamate”, au mai precizat reprezentanții Poliției Giurgiu.

Persoana reclamată este președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton.

Cei doi participau la o nuntă, într-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, când, conform surselor citate, ”pe fondul unor discuții neprincipiale, Nicolae Bădălău i-a dat o palmă liberalului Marin Anton”. 
 
„Nu știu de la ce a pornit, nu știu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuța mea, m-a amenințat și a culminat venind la noi și mi-a dat un pumn, așa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru Mediafax Marin Anton.
 
„M-a înjurat, a vorbit multe și nevrute... Nu știu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă și nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.
 
„Mă aflam la nuntă la un restaurant din Comana și acolo, pe terasă, e o terasă mare, l-am văzut pe Marin Anton. Am trecut pe lângă el și recunosc că am avut un schimb de replici mai dur, dar de la asta și până la acuzații de lovire e cale lungă, nu l-am atins nici măcar cu un deget”, a declarat Niculae Bădălău, care este și vicepreședinte al Senatului României.

El spune că discuțiile în contradictoriu nu au fost pe teme politice, erau discuții de familie și martori sunt toți invitații că nu s-a ajuns la lovire.

„Acolo erau aproape șapte sute de invitați care pot confirma că nu l-am lovit pe Marin Anton. Caută să creeze scandal, acum văd la televiziuni că PNL îmi cere demisia. Eu stau pe presă bătăuș? E prea mult, nu am lovit niciodată pe nimeni și ziariștii care mă cunosc de 25 de ani pot confirma acest lucru, nici măcar atunci când s-au scris fel de fel de articole despre mine nu am ripostat, nu am făcut observație cuiva, nici măcar nu am ridicat tonul!”, a încheiat Niculae Bădălău.
 
Incidentul are loc la câteva zile după ce scene similare au avut loc în pauza unei emisiuni la B1 TV, când fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Goțiu.