Nebunia corectitudinii politice pare să se întindă fără prea mari opreliști. Recent, un scriitor francez, Renaud Camus, a fost condamnat să plătească o amendă de 4.000 de euro pentru incitare la ură și violență. „Crima” sa? A cesta a spus că imigranții musulmani sunt de fapt soldați și „brațul armat al cucerii”, relevă EVZ.

Acesta a mai vorbit și de „coloniști care încearcă să facă viața imposibilă populației indigene, forțând-o să plece, să evacueze terenul”. Pentru aceste declarații, francezul a mai fost obligat să plătească 500 de euro și organizației care l-a reclamat autorităților.

În altă ordine de idei, o organizație britanică l-a pus pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, pe o listă a „extremei drepte”, alături de Marine Le Pen, Geert Wilders și Tudor Ionescu, fondatorul organizației Noua Dreaptă, precizează sursa citată.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.