ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nebunia corectitudinii politice pare să se întindă fără prea mari opreliști. Recent, un scriitor francez, Renaud Camus, a fost condamnat să plătească o amendă de 4.000 de euro pentru incitare la ură și violență. „Crima” sa? A cesta a spus că imigranții musulmani sunt de fapt soldați și „brațul armat al cucerii”, relevă EVZ.

Acesta a mai vorbit și de „coloniști care încearcă să facă viața imposibilă populației indigene, forțând-o să plece, să evacueze terenul”. Pentru aceste declarații, francezul a mai fost obligat să plătească 500 de euro și organizației care l-a reclamat autorităților.

În altă ordine de idei, o organizație britanică l-a pus pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, pe o listă a „extremei drepte”, alături de Marine Le Pen, Geert Wilders și Tudor Ionescu, fondatorul organizației Noua Dreaptă, precizează sursa citată.