ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu știu dacă vreunul din decidenții noștri politici s-a uitat vreodată în ochii românilor… Dacă domnii aceștia importanți, care taie frunză la câini, s-au uitat în ochii părinților și au văzut cât de goi și de triști sunt ochii aceștia fără copiii lor…

Este înspăimântător când ajungi să constați că nimeni nu ridică un deget pentru oamenii aceștia. Toți i-au uitat.
La Consiliul Europei a fost mare tărăboi odată… 
Acum, au cam închis toți ochii. Tac. 
Unde au dispărut lozincile miraculoase și declarațiile patetice de la televizor?! Am salvat prea puțini dintre noi, 99 % dintre oameni așteaptă, încă, o mână de ajutor!     
     
Oamenii sunt lăsați să moară, însă, de politicieni chiar lângă ușile lor. Lângă ușile birourilor somptuoase. 
Poți simți eziatarea politicienilor noștri de partea cealaltă a ușii… Lașitatea lor.
 
Cazurile de români distruși de falsa Protecțe a Copilului din diferitele țări, s-au înmulțit dramatic. Este, fără nicio exagerare, ceva terifiant, de care niciun politician român nu poate face abstracție.

De ce tăceți, atunci? De ce nu faceți nimic? … Mulți au ajuns numai o mige de ping-pong în acest exil. În această moarte care le-a ieșit, deodată, în întâmpinare…

Ce ați făcut, scumpi parlamentari români, pentru ei?!
Ce a făcut acest minister-fantomă, al afacerilor externe, pentru familia Avramescu, Nan, Hermina Nilausen, Andreea Brădeanu, familia Lazăr, copiii Barbu-Racolța?! Sunt numai puțini dintre mulții români abandonați, dați pe mâna altora, sacrificați fără milă!, oameni la care voi ați renunțat – înainte de a lupta!-fără mustrări de conștiință!

Ce ați făcut pentru Camelia Smicală din Finlanda și pentru copiii ei?
Ați privit numai, toată lumea a privit ca la teatru! cum niște brute de polițiști finlandezi îi frâng coastele… Ați auzit strigătele ei de disperare, strigătele unui om nevinovat… Strigătele copiilor ei, închiși în casele de copii, la adresele lor secrete… Poate, i-ați văzut și murind… Și, n-ați mișcat un deget! V-ați simțit în continuare bine cu voi înșivă!
 
Ministerul afacerilor externe, ministerul neputinței!, a mai dat o notă informativă, a mai spus o bazaconie, apoi, ne-a întors spatele. Și-a băgat capul în nisip…

Ce ați făcut pentru miile de români discriminați, tratați ca neoamenii, pentru ca bătaia de joc a altora față de ei să fie măcar puțin mai mică?!

… Mai vin niște Alegeri parlamentare… 
Iar politicienii care ne-au întors spatele, care n-au făcut NIMIC pentru noi, nu își prezintă RAPOARTELE DE ACTIVITATE acum! 
(Rapoarte care ar arăta că s-au bătut puțin și pentru noi, au murit, chiar!, pentru drepturile noastre…).
Se fotografiază numai cu câțiva fraieri și promit, promit, promit…Ca de fiecare dată când ne-au mințit!

Până la urmă vom emigra toți, cred, vom fi o rasă pe cale de dispariție…, dacă nu vom ieși la Alegeri, să-i sancționăm!

Pentru că, în definitiv, e simplu, vedeți… Cei care nu au făcut nimic pentru noi, cei care ne-au mințit, nu mai au ce căuta în viața noastră! 

Să plece unde-or vedea cu ochii!