ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vasile Blaga, anchetat de DNA pentru fapte de corupție, a anunțat că își depune demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

 ”În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, a anunțat Vasile Blaga, printr-un comunicat de presă.

Vasile Blaga, copreședintele PNL, audiat miercuri, la sediul DNA Ploiești, într-un dosar de corupție, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vasile Blaga a ieșit din sediul DNA Ploiești după circa două ore de audieri și a declarat că a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Alina Gorghiu și Vasile Blaga, huiduiți la Pașcani: La pușcărie cu voi, hoților. Ați vândut țara!