ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE, a scris, pe Facebook, că protestul care a avut loc, miercuri seară, în București, față de intenția Guvernului de a adopta ordonanța privind grațierea, reprezintă ”prima manifestație nazistă din ultimii 70 de ani din România”, iar participanților la protest le-a transmis: ”Animalelor, mi-e scârbă de voi!”

”Ieri a avut loc prima manifestație nazistă, din ultimii șaptezeci de ani, în România. Au iesit niște cretini care vor tortură în locul privării de libertate și lagăre de exterminare în locul închisorii”, a scris vicepreședintele ALDE.

El a afirmat că participanții îi provoacă repulsie și i-a caracterizat drept ”animale”. ”Mai vor și încălcarea Constituției, care garantează dreptul la demnitate și la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aș ieși împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituția, care vă garantează dreptul la viață... Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd naziști. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micțiunedi și, în general, jos cretinii și naziștii!”, a afirmat Cătălin Beciu.

Cătălin Beciu a fost secretar de stat, în anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri.