ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta dezvăluie că actualul președinte este responsabil de numirea lui Bogdan Olteanu în poziție de viceguvernator al BNR.

Dezvăluirea făcută de fostul premier vine în contextul în care Olteanu a fost reținut și arestat la domiciliu pentru trafic de influență.

”CINE L-A NUMIT PE BOGDAN OLTEANU LA BNR - un caz scoala de manipulare din partea Propagandei din Romania !!! Si poate un caz nou la DNA???

Dvs credeti ca l-a numit Tariceanu ? Pacaleala - Nu e adevarat! Sau credeti ca l-a numit Crin Antonescu? Sau Isarescu? Sau PSD? Nici vorba!!! Cititi pana la sfarsit si veti afla detalii!

Nu va lasati pacaliti de mandatul pe 5 ani primit in 2009!!! Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunere sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis! Si cum nu cred ca Dl Iohannis avea habar atunci cine e Olteanu pot sa ma gandesc ca la numirea sa a fost vorba de un trafic de influenta din partea cuiva foarte apropiat atunci de Iohannis?!?

Vad "deontologii" care erau lei fiorosi contra lui Antonescu in 2009 si care nici nu au mieunat ca un pisic in 2014 cand a fost numit pt alti 5 ani? Pai e frumos asa?!?