ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderii PSD s-au reunit într-un ultim Comitet Executiv, în care au discutat despre evenimentele politice din ultima perioadă, iar Liviu Dragnea a avut poziții extrem de tranșante, scrie stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea ar spus că unul dintre cei mai mari dușmani ai PSD în acest moment este Victor Ponta, fostul lider al partidului. Acesta susține că prin atitudinea sa publică, în care înțeapă liderii partidului, Ponta nu ajută deloc la creșterea PSD, ba dimpotrivă. Șeful PSD s-a arătat extrem de deranjat de expresia ”vătav județean” folosită de Victor Ponta și a repetat de mai multe ori în timpul ședinței această expresie a fostului premier.

În replică, fostul premier a comentat această informație pe contul său de Facebook, acolo unde a scris că este foarte dezamăgit dacă actualul lider al PSD ar gândi în acest fel.

”Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD. Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală - adversarii adevărați ai PSD sunt cei de la noul PNL și cei care au vrut mereu distrugerea PSD și a liderilor săi! Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație "pe surse" care se va dovedi neîntemeiată.”, a scris Victor Ponta pe contul său Facebook.

Totdată, Liviu Dragnea le-ar spus celor din PSD că un alt mare pericol este Daniel Constantin, copreședintele ALDE și un apropiat al lui Victor Ponta, anunță sursa citată mai sus. Dragnea ar susține că relația tensionată dintre Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu ar putea dăuna PSD, mai ales că ALDE a fost la un pas de implozie înainte de alegerile locale, din cauza tensiunilor interne.