ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta are o interpretare proprie pentru cazul Vasile Blaga, fostul lider PSD considerând că trebuie să i se facă loc lui Cioloș, care trebuie să "salveze" PNL. Ponta susține că Blaga nu a înțeles lecția Ludovic Orban și acum a pățit-o și el:

 „Se face loc pentru Cioloș (vrea, nu vrea) să «salveze» PNL! Ludovic Orban nu a înțeles să facă loc la Capitală în primăvară și ați văzut că a pățit-o. Vasile Blaga nu a înțeles în toamnă și a pățit-o și el! Aviz altor inconștienți!.

Orban și Blaga erau susținători vehemenți pentru «anchetele penale» bazate doar pe denunțuri «smulse cu japca» atunci când era vorba de Dragnea, Tăriceanu sau Ponta - acum vă mai place, băieți?! Sau credeați că o să intrați prin spate ca martori ca Alinuța?! Ghinion!”, scrie Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul premier îi sfătuiește pe români să voteze PSD-ALDE, dacă nu, să opteze pentru PRU:

„Părerea mea, folosind aceleași metode ca la locale, PNL+Cioloș+Iohannis o să aibă același rezultat! Deci stimați români - știți cu cine trebuie să votați dacă vreți ca acest circ și haos să ia măcar o pauză! Eu votez PSD-ALDE (și dvs., dacă nu vă plac cele două, atunci votați PRU)!".