ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta a scris că viziunea economică „latino-americană” a lui Liviu Dragnea este „doar un șir de gogoși populiste nesustenabile”, iar această abordare merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau Teldrum SA, la nivelul României și al PSD dezastrul fiind inevitabil în acest mod.

„Deja acest joc nu mai este comic, ci devine chiar ridicol! Tot ce anunță Dragnea că se face vine Tudose și anunță că NU se face - dar ăsta nu este un mod de guvernare serios!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul prim-ministru a mai spus că „viziunea economică «latino-americană» a lui Liviu Dragnea este doar un șir de gogoși populiste nesustenabile - dar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau Teldrum SA / la nivelul unei țări că România și a unui partid că PSD dezastrul e inevitabil în acest mod”.

„Aloooo - ați auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noțiuni sunt «stabilitate și predictibilitate»?!?!”, a conchis Victor Ponta.

Premierul Mihai Tudose a declarat, marți, că taxa de solidaritate nu va fi introdusă, susținând că „era prea puțin pentru a face ceva și prea mare deranjul”. Tudose a mai spus că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce privește taxe și impozite.

Întrebat despre simulările făcute pentru o eventuală introducere a unei taxe de solidaritate, Mihai Tudose a spus că „era prea puțin pentru a face ceva și prea mare deranjul”.

El a precizat că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce privește taxe și impozite, nu are în vedere „nicio măsură care să apese pe bugetul populației”.