ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discursul lui Klaus Iohannis susținut în fața comunității de români din Israel a devenit viral pe rețelele de socializare. Din declarația "parapsihologică” a șefului statului a reieșit că el și soția sa Carmen au mai fost împreună și într-o altă viață anterioară, conform B1 TV.

"Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră”, a declarat nonșalant Iohannis.

Subiectul nu a fost trecut cu vederea nici de jurnalistul Mircea Marian. Într-un mesaj ironic postat pe Facebook, acesta se întreabă ce funcție deține președintele "reîncarnat” în viața anterioară.

"Și s-au reîncarnat și au venit la Ierusalim. Acum stau și mă întreb: oare ce erau în viața anterioară, când visau la Ierusalim?”, a scris el.

La postarea acestuia a reacționat și fostul premier Victor Ponta. PSD-istul, criticat de Mircea Marian în nenumărate rânduri, nu s-a putut abține și a "share-uit” comentariul jurnalistului.

"Doamne, am ajuns sa dau "share" la postarile lui Mircea Marian. Dar am râs cu prea mare poftă la asta ca să mă împiedic de trecut! ", a scris Ponta.