ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare tuturor ambasadorilor acreditați la București.

Prim-ministrul spune în aceasta că este nevinovat, că nu demisionează și vorbeşte chiar și de reducerile de taxe din ultima perioadă.

În scrisoare se afirmă că Victor Ponta va folosi toate căile legale pentru a dovedi că nu există nici o dovadă împotriva sa în acest caz.

Potrivit sursei citate, primul ministru s-a bucurat de "nivele mari de aprobare publică" după ce Guvernul a redus TVA la alimente şi "a dublat alocaţia pentru copii", astfel încât opoziţia se confruntă cu mari dificultăţi în obţinerea sprijinului pentru moţiune, arată digi24.ro.

În această scrisoare se notează coincidenţa dintre citarea sa la DNA şi depunerea moţiunii de cenzură de către PNL, precum şi declaraţia preşedintelui Iohannis, care a spus că devine "din ce în ce mai greu" de lucrat cu actuala majoritate.

De asemenea, se susţine că toate acuzaţiile formulate de DNA împotriva sa au fost pronunţate anterior de "inamicii politici" şi în special de Traian Băsescu.