ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a criticat acțiunile pe care Klaus Iohannis le-a lăudat în ultimii ani și cu care acesta s-a lăudat în fața electoratului.

Fostul prim ministru a transmis un avertisment tuturor românilor în ceea ce privește acțiunile președintelui, care „spune că toate guvernele sunt slabe mai puțin „Guvernul Meu", că toți corupții sunt răi mai puțin „corupții lui", că luptă contra plagiatorilor dar îi apără pe „plagiatorii lui"?!”.

„Chiar ați crezut vreodată că „integritatea" Domnului Iohannis este adevărată? După ce s-a îmbogățit „din meditații", a obținut case cu acte false, a restituit jumătate din Sibiu către Forumul German și Biserica Evanghelică din care face parte, a vrut să fie Prim Ministru susținut de PSD și Dan Voiculescu și a fost primul care a zis că Basescu a câștigat Alegerile din 2009 când încă nu se număraseră voturile, și-a promovat în funcții doar camarila proprie/ după ce spune că toate guvernele sunt slabe mai puțin „Guvernul Meu", că toți corupții sunt răi mai puțin „corupții lui", că luptă contra plagiatorilor dar îi apără pe "plagiatorii lui"?!?!

Prima dată când v-a păcălit să fie rușinea lui - a doua oara când vă păcălește este rușinea voastră!", a scris pe Facebook, Victor Ponta.

 

Chiar ati crezut vreodata ca "integritatea" Domnului Iohannis este adevarata? Dupa ce s-a imbogatit "din meditatii" , a...

Posted by Victor Ponta on Saturday, December 17, 2016