ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerile din SUA sunt în plină desfășurare, iar Victor Ponta face o paralelă între problemele de la alegerile prezidențiale din 2014 din România, atunci când s-a creat o adevărată isterie despre faptul că există prea puține secții de vot în străinătate, iar populația din diaspora nu este lăsată să-și exercite atribuțiile constituționale.

Fostul premier scrie despre problemele cu care se confruntă americanii la unele secții de vot, cozile formate fiind chiar de câteva mii de persoane la o secție de votare în Cincinnati Ohio.

„4000 de persoane la coada la o sectie de votare in Cincinnati Ohio - SUA?!?! Coada de aproape un kilometru?!?

In Arizona si California cozile sunt in medie de 3 ore / cel mai bine este in capitala Washington DC unde astepti doar 90 minute / cel mai rau in Las Vegas Nevada unde s-au inchis sectiile si au ramas cateva mii pe afara - asa le trebuie ca sigur jucau la ruleta.

Stire senzationala la Antena 3 : o femeie in varsta de 105 ani a stat 6 ore la coada sa o voteze pe Hillary Clinton!!! Bravo!

Pai "Jos Obama" ca blocheaza votul / Digi 24 si Realitatea TV nu transmit in direct de acolo? /tinerii frumosi nu protesteaza deja in Times Square / FBI cand face dosare penale pentru asta???

Ori in SUA nu exista "stat de drept" ori la noi! Dvs ce credeti?”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

4000 de persoane la coada la o sectie de votare in Cincinnati Ohio - SUA?!?! Coada de aproape un kilometru?!? In...

Posted by Victor Ponta on Tuesday, November 8, 2016

Avertimentul lui Hans Klemm, ambasadorul SUA: Nu mai există o viziune pentru România, pentru viitorul ei