ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta spune că Uniunea Salvați Bucureștiul este o mișcare europeană de extremă stânga, iar Nicușor Dan seamănă foarte bine cu Pablo Iglesias, liderul formațiunii Podemos din Spania.

"Am constatat și eu că Uniunea Salvați Bucureștiul e o mișcare europeană de extremă stânga, genul Podemos din Spania. Am văzut și eu genul acesta de electorat, am văzut cum s-a votat în Grecia pentru Syriza, genul de mișcări care acumulează votul antisistem, votul împotriva partidelor tradiționale, dar care, când ajung să guverneze, ori fac ca Tsipras, adică o întoarcere ca la Ploiești și tot ce au zis în campanie nu e adevărat, ori iese un dezastru. Dar e clar că mergem și noi în trendul ăsta european, spre o mișcare de extremă stângă", a afirmat Ponta, luni, la DCNews.

El a adăugat că liderul USB, Nicușor Dan, seamănă foarte bine cu Pablo Iglesias, liderul Podemos.

"Dacă aveți curiozitatea să îl urmăriți pe Pablo Iglesias, liderul Podemos, care va fi probabil locul doi în Spania, o să vedeți de unde se inspiră Nicușor Dan", a declarat Ponta.

Fostul premier a opinat, potrivit Agerpres, că probabil mulți dintre foștii votanți ai lui Dan Diaconescu au votat acum pentru Nicușor Dan.