Victor Ponta râde de candidatul PNL la primăria capitalei, Cătălin Predoiu. Fostul premier îl numește pe acesta "PROSTĂNACUL" peneliștilor. Ponta a trecut în revistă eșecurile înregistrate de Predoiu în politică înainte de a fi desemnat pentru candidatura la primărie.

Victor Ponta a ironizat alegerea liberalilor de a-l nominaliza pe Cătălin Predoiu pentru candidatura la primăria capitalei

"Deci am auzit că i se spune Cătălin PERDOIU sau "a patra roată" de la căruța PNL sau "PROSTĂNACUL" peneliștilor sau LOOSEROIU! Perfect să reprezinte actualul PNL!", a scris Ponta pe Facebook.

Acesta a amintit că Predoiu l-a trădat pe Călin Popescu Tăriceanu în guvernul căruia a fost ministru al justiției, portofoliu pe care l-a deținut și în timpul guvernului Emil Boc.

Ponta a ironizat și eșecurile înregistrate de Predoiu în politică.

1. "A fost candidat la funcția de deputat (l-a bătut în 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu în colegiul din Buzău. În 2012 nici nu a mai avut curaj să candideze.);
2. A fost ministru în Guvernul Tăriceanu, a trădat fuguța și a ajuns în Guvernul Boc. A vrut să fie Premier după demisia lui Boc, dar a ajuns MRU;
3. A fost candidatul la funcția de Președinte al României al PDL, n-a mai apucat nici să candideze;
4. A fost candidatul la funcția de Prim-Ministru la PNL, a ajuns Premier Cioloș - ghinion iar;
5. Acum după ce au renunțat Bușoi, Orban, Munteanu, el adormise în sediul PNL și l-au numit candidat la Primărie - a aflat asta din presă.  Cred că l-au pus ca să-l facă de râs!
Așa Partid - așa candidat!
Rămâne cum am stabilit - Gabriela Firea favorit pentru 5 iunie (dar cu atenție la Nicușor Dan)! Succes!",  a mai scris Ponta pe Facebook.