ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta râde de candidatul PNL la primăria capitalei, Cătălin Predoiu. Fostul premier îl numește pe acesta "PROSTĂNACUL" peneliștilor. Ponta a trecut în revistă eșecurile înregistrate de Predoiu în politică înainte de a fi desemnat pentru candidatura la primărie.

Victor Ponta a ironizat alegerea liberalilor de a-l nominaliza pe Cătălin Predoiu pentru candidatura la primăria capitalei

"Deci am auzit că i se spune Cătălin PERDOIU sau "a patra roată" de la căruța PNL sau "PROSTĂNACUL" peneliștilor sau LOOSEROIU! Perfect să reprezinte actualul PNL!", a scris Ponta pe Facebook.

Acesta a amintit că Predoiu l-a trădat pe Călin Popescu Tăriceanu în guvernul căruia a fost ministru al justiției, portofoliu pe care l-a deținut și în timpul guvernului Emil Boc.

Ponta a ironizat și eșecurile înregistrate de Predoiu în politică.

1. "A fost candidat la funcția de deputat (l-a bătut în 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu în colegiul din Buzău. În 2012 nici nu a mai avut curaj să candideze.);
2. A fost ministru în Guvernul Tăriceanu, a trădat fuguța și a ajuns în Guvernul Boc. A vrut să fie Premier după demisia lui Boc, dar a ajuns MRU;
3. A fost candidatul la funcția de Președinte al României al PDL, n-a mai apucat nici să candideze;
4. A fost candidatul la funcția de Prim-Ministru la PNL, a ajuns Premier Cioloș - ghinion iar;
5. Acum după ce au renunțat Bușoi, Orban, Munteanu, el adormise în sediul PNL și l-au numit candidat la Primărie - a aflat asta din presă.  Cred că l-au pus ca să-l facă de râs!
Așa Partid - așa candidat!
Rămâne cum am stabilit - Gabriela Firea favorit pentru 5 iunie (dar cu atenție la Nicușor Dan)! Succes!",  a mai scris Ponta pe Facebook.