Victor Ponta râde de candidatul PNL la primăria capitalei, Cătălin Predoiu. Fostul premier îl numește pe acesta "PROSTĂNACUL" peneliștilor. Ponta a trecut în revistă eșecurile înregistrate de Predoiu în politică înainte de a fi desemnat pentru candidatura la primărie.

Victor Ponta a ironizat alegerea liberalilor de a-l nominaliza pe Cătălin Predoiu pentru candidatura la primăria capitalei

"Deci am auzit că i se spune Cătălin PERDOIU sau "a patra roată" de la căruța PNL sau "PROSTĂNACUL" peneliștilor sau LOOSEROIU! Perfect să reprezinte actualul PNL!", a scris Ponta pe Facebook.

Acesta a amintit că Predoiu l-a trădat pe Călin Popescu Tăriceanu în guvernul căruia a fost ministru al justiției, portofoliu pe care l-a deținut și în timpul guvernului Emil Boc.

Ponta a ironizat și eșecurile înregistrate de Predoiu în politică.

1. "A fost candidat la funcția de deputat (l-a bătut în 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu în colegiul din Buzău. În 2012 nici nu a mai avut curaj să candideze.);
2. A fost ministru în Guvernul Tăriceanu, a trădat fuguța și a ajuns în Guvernul Boc. A vrut să fie Premier după demisia lui Boc, dar a ajuns MRU;
3. A fost candidatul la funcția de Președinte al României al PDL, n-a mai apucat nici să candideze;
4. A fost candidatul la funcția de Prim-Ministru la PNL, a ajuns Premier Cioloș - ghinion iar;
5. Acum după ce au renunțat Bușoi, Orban, Munteanu, el adormise în sediul PNL și l-au numit candidat la Primărie - a aflat asta din presă.  Cred că l-au pus ca să-l facă de râs!
Așa Partid - așa candidat!
Rămâne cum am stabilit - Gabriela Firea favorit pentru 5 iunie (dar cu atenție la Nicușor Dan)! Succes!",  a mai scris Ponta pe Facebook.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews