ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a asistat la fuziunea dintre UNPR și PMP, Victor Ponta a scris despre unele situații amuzante care au apărut în ultimul timp în politica din România.

Fostul premier a făcut o mică analiză asupra birourilor pe care le-au schimbat de-alungul timpului oamenii politici din România.

 ”Dupa ultimele mutari de pe scena politica au aparut niste situatii extrem de amuzante :

1. Prin fuziunea cu UNPR Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleef a sediului PSD -
2. Marea sefa a Marelui PNL , fiica spirituala a Bratienilor - tovarasa Alina Gorghiu Dej sta in sediul PD din Modrogan - in fostul birou al lui Traian Basescu
3. La ALDE ( sediul USL) in fostul birou al lui Crin Antonescu sta acum Calin Popescu
4. La PSD Liviu Dragnea sta in fostul birou al lui Mircea Geoana ( in fostul birou al lui Adrian Nastase si al meu este acum sala de primiri)
5. Premierul Ciolos sta in fostul birou al lui Emil Boc
6. Achim Irimescu sta la Ministerul Agriculturii in fostul birou al lui Ciolos
7. Petre Toba sta la Ministerul de Interne in biroul lui Gabriel Oprea ( fost al Elenei Ceausescu)
8. Dl Klaus Iohannis sta in biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu ( nu in cel care a stat Basescu)
9. La Senat in biroul ocupat inainte de Mircea Geoana, Vasile Blaga si Crin Antonescu se afla acum Calin Popescu Tariceanu

10. La Camera Deputatilor fostul birou al lui Valeriu Zgonea a ramas vacant - va fi transformat de conducerea PSD in monument al cailor intortocheate si de neinteles ale politicii romanesti”, a scris fostul premier pe contul său de Facebook.