După ce a asistat la fuziunea dintre UNPR și PMP, Victor Ponta a scris despre unele situații amuzante care au apărut în ultimul timp în politica din România.

Fostul premier a făcut o mică analiză asupra birourilor pe care le-au schimbat de-alungul timpului oamenii politici din România.

 ”Dupa ultimele mutari de pe scena politica au aparut niste situatii extrem de amuzante :

1. Prin fuziunea cu UNPR Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleef a sediului PSD -
2. Marea sefa a Marelui PNL , fiica spirituala a Bratienilor - tovarasa Alina Gorghiu Dej sta in sediul PD din Modrogan - in fostul birou al lui Traian Basescu
3. La ALDE ( sediul USL) in fostul birou al lui Crin Antonescu sta acum Calin Popescu
4. La PSD Liviu Dragnea sta in fostul birou al lui Mircea Geoana ( in fostul birou al lui Adrian Nastase si al meu este acum sala de primiri)
5. Premierul Ciolos sta in fostul birou al lui Emil Boc
6. Achim Irimescu sta la Ministerul Agriculturii in fostul birou al lui Ciolos
7. Petre Toba sta la Ministerul de Interne in biroul lui Gabriel Oprea ( fost al Elenei Ceausescu)
8. Dl Klaus Iohannis sta in biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu ( nu in cel care a stat Basescu)
9. La Senat in biroul ocupat inainte de Mircea Geoana, Vasile Blaga si Crin Antonescu se afla acum Calin Popescu Tariceanu

10. La Camera Deputatilor fostul birou al lui Valeriu Zgonea a ramas vacant - va fi transformat de conducerea PSD in monument al cailor intortocheate si de neinteles ale politicii romanesti”, a scris fostul premier pe contul său de Facebook.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews