ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta s-a întors, duminică, în țară, din concediul de 10 zile pe care l-a petrecut în America, iar mâine își va relua activitatea la Guvern, potrivit România TV.

Postul patronat de Sebastian Ghiță afirmă că Ponta va fi nevoit să răspundă speculațiilor privind posibila sa demisie din fruntea Guvernului.

Zvonul privind demisia lui Ponta l-a pus pe gânduri chiar și pe jurnalistul Radu Tudor, de la Antena 3, citat de reportervirtual.ro.

„Prea multe surse politice şi jurnalistice spun că Victor Ponta se va retrage din funcţia de prim-ministru, din cauză că e puternic afectat emoţional de anchetarea lui, a familiei sale şi  a prietenilor săi la DNA”, a scris Tudor pe blog.
 
Fostul șef al PSD a vorbit deschis despre posibilitatea retragerii din Guvern. Ponta a spus recent într-un interviu că ar fi de acord să fie înlocuit de un lider din actuala coaliție, și că i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să accepte această mutare.