ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta l-a criticat din nou pe președintele Klaus Iohannis, dar și guvernul tehnocrat, condus de Dacian Cioloș. Fostul premier crede că în România există un război intern si ca țara este distrusă pas cu pas din interior.

"În România, parcă nu se întâmplă nimic. Parcă singura noastră preocupare este nu știu ce a mai zis nu știu care ministru sau pe cine a mai arestat. E prima dată când România, după foarte mulți ani, nu mai are niciun vecin care să zică: e prietenul meu, mă bazez pe el orice ar fi. Ori mie asta mi se pare foarte grav, pentru că este vorba de viața noastră, a tuturor. Asta încerc să atrag atenția, dar nu-l aud vorbind nici pe domnul Iohannis, nici pe domnul Cioloș, nici pe domnul ministru de Externe. Nu l-am mai auzit pe domnul Comănescu vorbind de anul trecut, din decembrie. Ori mie mi se pare foarte grav.", a spus Victor Ponta, conform B1 TV.

Victor Ponta a acuzat Guvernul Cioloș pentru măsurile economice.

„După ce am luat 5 miliarde de euro, anul trecut, din fonduri europene, anul acesta luăm zero. După ce vedem că măsurile economice pe care le-am luat ne-au adus pe primul loc la creștere economică. Nu știu dacă ați remarcat, dar orice țară din Europa, care ar avea creștere economică de 4-5%, s-ar lăuda peste tot. Noi suntem singurii care, după ce s-a dat anunțul Eurostatului, am început: domne', e foarte rău, nu e bine. Noi nu trebuie să căutăm vreun dușman din afară, că noi îi avem în interior", a precizat Ponta.

Tot el a demontat și zvonurile potrivit cărora, din toamnă, PSD l-ar sprijini tot pe Dacian Cioloș ca premier.

"Nu-mi doresc așa ceva și nu cred. Eu cred, și asta este părerea mea, de simplu deputat PSD, că varianta bună este guvern PSD-ALDE, iar varianta cea mai rea este ca PSD-ul să intre așa la o guvernare și să-l susțină pe Cioloș", a ținut să puncteze fostul prim-ministru.