ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În virtutea unor alegeri în care poporul o să aibă alte opțiuni decât ambasadorii din colonie, se agită cazul Oprea ca să fie încălzite masele de "tineri frumoși și liberi". Se anunță ample manifestații de protest, cu voie de la poliție.

Totodată, este "încălzită" și imaginea bunului premier, care este lumina caldă ce împrăștie binecuvântare peste o politică plină de "nenorociți care-l apară pe Oprea ca să nu intre în pușcărie", deși parlamentarii s-au opus unui abuz fioros al DNA, noua Poliție Politică, care NU ARE ATRIBUȚII în cercetări ce țin de omoruri sau infracțiuni rutiere.

Pe un fond de fesenizare acută a PNL, care este, după plecarea lui Tăriceanu și auto-suspendarea lui Antonescu, într-o acută criză de leadership, dar și cu un PSD în care Dragnea este ușor controlabil, fiind condamnat cu suspendare, iar Ponta este țintă de ani de zile a celor care nu îl vor la conducerea statului sub nicio formă, fiind deja victima în alegerile prezidențiale, când a fost instrumentalizată diaspora. Dar în cazul fostului prim-ministru am avut de-a face cu un precedent extrem de periculos - cazul "Colectiv" -, când am asistat la o lovitură de stat mascată de trupurile calcinate ale unor tineri, iar președintele iresponsabil Iohannis a făcut declarația care va rămâne - "A fost nevoie să moară oameni că această demisie să se producă" - și care pune mari semne de întrebare asupra intenționalității actului din acea seară fatidică.

Totul intră în logica faptelor Hegemonului, a haosului întreținut - de asta și poza de zilele trecute a ambasadorului Klemm ținând în mâna steagul unui presupus ținut secuiesc, alături de cei doi extremiști maghiari -, baza acțiunilor globaliste a Noii Ordini Mondiale, politică a căror "roade" se văd în Orientul Mijlociu și N. Africii, și a cărei direcție principala de fapt este balcanizarea și bantustanizarea Europei, asta în cazul în care nu este împinsă (tentative au fost) spre război, fapt care ar însemna chiar sfârșitul Europei.

Manipulările premergătoare alegerilor sunt grosiere, dar au ținut de câteva ori și o să mai țină. Pentru că sunt susținute puternic de infiltrații corporatocrației din servicii, ONG-urile Soros, presă și de armata de postaci de pe Facebook, dar și de mulțimea de produse ale unei școli în care se cultivă spiritul gregar și lipsa de discernământ.