ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a anunțat sâmbătă că nu va candida la alegerile parlamentare.

Ministrul a precizat că a acceptat invitatația de lansare a programului de guvernare a PNL, dar că poate face același lucru și în cazul altor partide care vor să-și axeze interesul pe sănătate.

„Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Național Liberal și am acceptat invitația (așa cum aș accepta și dacă ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit și ce se poate face mai departe pentru însănătoșirea lui. După 4 luni la Ministerul Sănătății, știu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României și de votul și de prioritățile lor va depinde sănătatea noastră. Pentru că aș vrea să opresc orice speculații inutile, anunț aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Ministrul a mai spus că lucrează la Minister la mai multe proiecte importante care sunt dedicate pacienților și personalului medical.

„Voi folosi fiecare oră care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Desigur, nu aș vrea că acestea să fie folosite că muniție electorală. Mai degrabă mi-aș dori că, odată finalizate, să reprezinte o fundație solidă de construcție pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern”, a spus ministrul Sănătății.