ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Ziua Națională, puține lacrimi au vărsat românii întru pomenirea Eroilor Neamului Românesc. Puține lacrimi au picurat pe pământul Țării întru pomenirea Voievozilor care au apărat Țara și Credința Creștină, a Domnitorilor și Regilor care au făurit România modernă, independentă și întreagă în teritoriile istorice,a ostașilor căzuți pe fronturile de luptă pentru Țară, a mărturisitorilor căzuți în închisorile comuniste, a pruncilor, copiilor, tinerilor și tuturor celor asasinați în Decembrie 1989 pentru libertatea noastră.

Elita politică a României anului 2016 este fără simțire patriotică. Doar măști grotești și multă ipocrizie. Vreme de aproape trei decenii, începând cu asasinarea dictatorului Ceușescu de către propriile creaturi, politicienii și slugile lor au jefuit economia Țării, au provocat un exod spre Occident a peste 4 milioane de români, fugiți din țară datorită sărăciei, au înstrăinat resursele Țării și au transformat Statul Român într-un mecanism mafiot și clientelar.
 
O duhoare, ca după o masă prea încărcată cu fasole fiartă, a hoției generalizate, a minciunii și umilirii românilor de rând se răspândește din palatele unde se lăfăie dregătorii trădători de Credință, Neam și Țară.

Acești indivizi, nedemni de a fi numiți români, conduc spre groapa de gunoi a istoriei un popor în alte vremuri capabil de un eroism fără de seamăn, încununat cu jertfa supremă, un popor care acum este rătăcit și ai cărui membri, la ceas de veșnică pomenire a eroilor neamului și sub rânduiala Sfântului Post al Nașterii Domnului, se înghesuie cu miile în jurul cazanelor cu fasole și cârnați, mâncare păgânească oferită stupid și ipocrit de conducătorii cetății.
 
De Ziua Națională, România este transformată într-un imens cazan plin cu fasolea mediocrității noastre în care plutesc sfidător cârnații unei țări ratate.

Petrecerile pe străzi, chefurile prin curți și dezmățul general au ajuns să fie felul în care, de Ziua Națională, ne uităm eroii căzuți pe fronturi, în lagăre și închisori pentru credința noastră creștină, pentru apărarea Țării, pentru libertatea și pentru demnitatea noastră.

Unde sunt lacrimile pentru eroi? Unde este jertfa dregătorului creștin pentru Țară și pentru cei pe care îi conduce? Unde este iubirea de Țară exprimată prin ascultarea de Dumnezeu, prin muncă serioasă și cinste, prin corectitudine și virtute, prin loialitate față de interesul național? Unde este curajul care ne-a dat puterea, în vremurile eroice de altădată, să luptăm cu imperii, să supraviețuim și să clădim o Țară, o cultură, o civilizație?

...și mai presus de orice, unde ești tu, române, unde te-ai rătăcit?

Privește-te în oglindă, frate și caută să-ți răspunzi la aceste întrebări. Doar așa va renaște în suflet tău lumina sfântă a iubirii de Neam și Țară din care să izvorască, spre Dumnezeu și spre semenii tăi, strigarea: TRĂIASCĂ ROMÂNIA!