ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Mă uit înapoi și nu-mi pot reprima următoarea bănuială. Pandemia din aceste săptămâni, prin care s-a vrut răspândirea sentimentului de spaimă (și care a reușit cel mai bine în SUA), respectiv migrația masivă a capitalului din SUA în China comunistă, din anii 2010, n-au fost decât unul și același lucru: uneltiri ale neo-marxismului revanșard urmărind distrugerea Americii. Iar dacă lucrurile stau într-adevăr astfel, atunci nu pot decât să mă felicit pentru ce-am profețit în urmă cu aproape zece ani: „Să sperăm că marele capital a apucat-o pe Drumul mătăsii din instinctul sănătos din totdeauna al banilor, și nu pentru că, din netrebnice rațiuni ideologice, cineva le-a umblat la codul genetic” –  „Situațiunea (LI)”, în revista de limbă română New York Magazin din 24 noiembrie 2010, text preluat de cotidianul.ro din 25 noiembrie 2010.

*Uitați-vă și dvs cum se prezintă Marcel Vela pe Wikipedia: „Ca ministru de Interne, după declanșarea stării de urgență la 16 martie 2020 pe motiv de pandemie de coronavirus COVID-19, devine al doilea om în stat". Deci, după mintea și trufia acestui milițian mai mărginit decât Emil Bobu și mai zelos în rele decât Pleșiță, în ultimele trei luni în România n-a mai existat nici Parlament, nici Guvern, nici nimic altceva. Și în toamnă iar își vor vomita bojocii ghedeseștii, Blandiana, Șora și multinaționalele că Ciuma roșie a câștigat alegerile cu 95,666%.

*În ceste două luni de pandemie d-l Iohannis a stat la servici cât pentru trei mandate. 

*Neo-marxiștii democrați de peste Ocean par în corzi. Justiția a stabilit definitiv că povestea cu amestecul rușilor în alegerea lui Trump a fost de fapt o diversiune a clanului Clinton, Obama etc. Diversiune care l-a prins în malaxorul ei, nevinovat, și pe generalul Michael Flynn, hărțuit și amenințat odios de FBI și de procurorii Departamentului Justiției. Flynn, o victimă a unui Sistem identic cu cel pe care aceiași neo-marxiști americani, împreună cu coreligionarii din UE, l-au instaurat în România prin serviciile secrete și Kovesi - procurorul torționar pe care d-l ambasador Zuckerman tocmai l-a aclamat după batjocura cu pretenții judiciare de la CEDO.

*Să crezi că masca sanitară e eficientă împotriva virușilor când de fapt nu e, e ca și cum ai crede că Iohannis n-are șase case când de fapt are.


*Mi se pare deplin firesc ca în privința relațiilor cu China România să urmeze loial înțelegerea cu partenerul strategic american, în sensul evitării riscurilor de securitate pe care le-ar presupune investițiile chineze în rețelele 5G. În rest, excesele președintelui Iohannis, despre care am mai scris, dar și reținerile multor altor politicieni, nu pot decât să dăuneze unor relații normale cu această țară.

*Băieții ăia de la NASA insistă să fie penibili și când nu-i obligă nimeni. Peste 7 miliarde de ani, spun ei, Soarele va fi o stea pe moarte. Știința nu-i în stare să prevadă cum va fi vremea nici peste 5 zile, fără s-o dea frecvent în bară, iar ei știu ce va fi cu Soarele peste 7 miliarde de ani. Evident că ignorând pe Dumnezeu nu poți decât să bați câmpii.

*Câtă fericire să poți ieși din casă, după atâta izolare... Și dacă din una singură atâta fericire, cu cât mai multă din șase?

*Pentru a obține în Europa o nouă poziție dominantă, strict economică de această dată (în principal în domeniul energetic), d-l Merkel n-a avut și nu are ezitări să facă o nouă alianță cu Rusia, comparabilă într-o anumită măsură cu Pactul Ribbentrop-Molotov. Că lucrurile stau astfel ne-o arată inclusiv opoziția categorică făcută la Nord Stream 2 de SUA și mai multe state europene (între ele, de ținut minte, România prin președintele Iohannis). În context, Rusia are cel puțin două scuze: dorința de a-și vinde produsele, respectiv ne-apartenența la UE și NATO.

*Mă preocupă să port șosete la modă dar nu și dacă Dumnezeu există sau nu. 

*Casa Regală a primit două medalii de la președintele Iohannis. Eu, sincer, nu m-aș fi lăsat decorat de o așa Republică.

*Cineva tocmai mi-a amintit de volumul „America ogarului cenușiu", scris pe cele meleaguri de soțul d-nei Blandiana – împreună călători oricând și oriunde în lume (atunci, în SUA, sub dictatură, ei au voiajat nu mai puțin de 140 de zile). Ce mai vremuri bune pe când ne era rău...

*În urmă cu două zile „Guvernul meu” a dat o mită electorală de 42 de milioane de euro „presei", în principal televiziunilor; sub pretextul "unei campanii de informare a cetățenilor în perioada epidemiei". Google, unealtă electorală și ea, a fost cadorisită cu 1,2 milioane de dolari. Incredibil până unde poate fi împinsă bătaia de joc...

Pe d-l Iohannis nu-ți vine să-l crezi nici când spune că Hristos a înviat.