Politic

VIDEO Legea pensiilor, votată astăzi în Camera Deputaților, înainte de renegocierea PNRR. ACTUALIZARE: S-a votat! Marcel Ciolacu, afirmație șocantă: Documentul care conține Planul Național de Redresare și Reziliență NU A FOST GĂSIT în Guvernul României!

Legea pensiilor este votată astăzi în Camera Deputaților. La fel cum s-a întâmplat la Senat, Coaliția de guvernare și-a propus să  "rezolve" proiectul în doar câteva ore, atât în comisiile de specialitate, cât și în plen.

FOTO Ciolacu a pupat degeaba condurul lui Netanyahu: Românii care urmau să fie azi eliberați din Gaza nu au mai fost lăsați să iasă. Premierul PSD a zburat în Egipt ca să se pozeze propagandistic cu refugiații. Publicitatea politică cu copii este interzisă

Foto: Facebook Marcel Ciolacu
93 de români dintr-un număr inițial de 103, și familiile lor, au reușit să plece din Gaza. Au ajuns în Egipt și se îndreaptă spre Aeroportul din Cairo, de unde vor fi aduși în România pe cale aeriană. Alți 51 de români așteaptau evacuarea însă aceasta a fost blocată de israelieni.