ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Creștinii ortodocși din Cluj au ieşit în stradă în fața unei clinici private unde se fac avorturi, pentru a atrage atenția asupra dreptului la viață al fiecărui copil. Campania se desfășoară între 23 septembrie și 1 noiembrie și la ea vor lua parte credincioși din toate cultele creștine ale orașului.

„Oare femeia uită pe pruncul ei și de rodul pântecelui ei n-are ea milă? Chiar când ea îl va uita, Eu nu te voi uita pe tine. Iată, te-am însemnat în palmele Mele…” (Isaia 49,15-16)

Prima zi de veghe pașnică și rugăciune pentru viață a readus creștinii în stradă la Cluj, potrivit culturavietii.ro.

"De data aceasta, am fost priviți cu ochi curioși de către cei care au trecut prin Piața Cipariu; ne-au fost citite pancartele, uneori ne-au fost aprobate mesajele și am avut multe interacțiuni cu diferite persoane. După câteva luni de vacanță, voluntarii își reiau, încet, încet, cu bucurie, „posturile” de veghe, revin la munca lor de străjeri pentru viață. Ne recunoști văzând același roll-up cu titlul campaniei, aceleași pancarte, pliantele cu ajutor pentru mame și, desigur, declarația de pace, pe care te rugăm să nu uiți să o semnezi.

Să pornim cu curaj, mulțumind și cerând ajutorul Domnului pentru zilele care urmează. Rugăciunea pentru viață a început în Piața Cipariu! Înscrie-te și hai și tu: ne vedem în stradă!".

Vă puteţi înscrie aici.

Campania 40 de zile pentru viață își are originile în SUA, mai precis în Texas. De-atunci, campania a fost preluată în peste 25 de țări ale lumii.