ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sinistra Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat la o dezbatere organizată de USR-PLUS la Parlament că pentru acest an au fost bugetate 40.000 de doze de vaccin anti-HPV, afirmând că obiectivul de a fi eradicat cancerul de col uterin prin vaccin va fi atins la un moment dat, a relatat Agerpres, preluat de Știripesurse.

"Sper că viteza și eficiența cu care vom vaccina de acum încolo vor fi mai bune și că acest obiectiv de a eradica cancerul de col uterin va fi la un moment dat atins.", a spus Mihăilă, la o dezbatere despre vaccinarea anti-HPV organizată la finalul lunii aprilie, la Palatul Parlamentului, de deputații USR PLUS Cătălin Teniță și Diana Stoica.

Așa cum ne-a obișnuit Guvernul, ca și în cazul așa-ziselor vaccinuri anti-Covid nici în ceea ce privește vaccinul HPV nu se discută despre pericolele și riscurile acestuia.

Părinții au obligația să se informeze singuri, pentru a nu-și distruge, iremediabil, copiii.

Prezentăm aici versiunea de festival a unui film documentar excepțional: Sacrificial Virgins - care investighează preocupările globale privind siguranța vaccinurilor controversate HPV Gardasil / Silgard și Cervarix. Filmul a fost premiat anii  trecuți pentru jurnalism de investigație la Festivalul de Film Watchdog, din Brisbane, Australia. Varianta în trilogie, poate fi vizionată pe YouTube.

Sursa: European Forum for Vaccine Vigilance

Despre pericolele Gardasil / Silgard și Cervarix s-a mai scris încă de la începuturile campaniei de vaccinare a copiilor din România, soldată cu un eșec lamentabil. Regulat, tovarășii revin. Părinți, fiți conștienți și informați-vă.

Surse de informare și cărți disponibile spre descărcare, AICI.

Articole despre Afacerea Gardasil din anii trecuți, AICI și AICI.

Și bonus, un video delirant din 2009 cu Adrian Streinu Cercel, pe tema vaccinării HPV: