ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ana-Maria Mihalcea a menționat pe blogul său analiza doctoriței Geanina Hagimă publicată de ActiveNews acum o saptămână, în care aceasta relevă cum a descoperit nanoparticule magnetice în apa de ploaie. Analiza poate fi citită aici: EXCLUSIV ActiveNews: CE SE AFLĂ ÎN APA DE PLOAIE? PERICOLUL DIN AER. Dr. Geanina Hagimă: Apel către cercetătorii români, dar și către patrioții din structurile de apărare și informații. FOTO prin microscopie electronică și VIDEO 

Dr. Geanina Hagimă și-a publicat analiza în presa română la ActiveNews, scrie doctorița Dr. Ana-Maria Mihalcea în comentariul postat pe blogul său, din care redăm:

 În acest video, [Dr. Geanina Hagimă] a arătat cum a captat apă de ploaie și că particulele sunt magnetice. Acest lucru trebuie luat în considerare deoarece știm că, după injectarea cu arma biologică C19, mulți oameni au devenit magnetici. Fenomenul poate fi accelerat și prin inhalarea prafului magnetic „inteligent”.

Analiza de laborator a sedimentului de apă pluvială a arătat existența de bariu, stronțiu, aluminiu, fier, cupru, zinc, calciu, nichel și arsen.

Dr. Hagima știa că oxidul de grafen este magnetic și voia să vadă dacă se află în apa de ploaie. Apoi a examinat prin microscopie electronică și spectroscopie cu raze X cu dispersie de energie (EDS). Această analiză a arătat prezența de fibre care conțin carbon, siliciu, aluminiu și fier.


Ea a dedus că acestea sunt nanotuburi de carbură de siliciu. Acestea sunt pentru asamblarea Prafului „smart”: cristale fotonice auto-asamblante, auto-direcționate de siliciu poros

Această cercetare arată tehnologiile de autoasamblare la dimensiune milimetrică.

Dr. Hagima explică că aceste fibre de carbură de siliciu contribuie la îmbolnăvirea populației, provocând probleme respiratorii și cancere.

Ulterior, ea a inclus un document declasificat din Statele Unite despre agenda lor de depopulare, document din 1977. 

Am trimis cercetările Dr. Hagima lui Clifford Carnicom, care a făcut, de asemenea, cercetări asupra apei pluviale. El a constatat că rezultatele cercetării ei sunt în întregime în concordanță cu cercetările sale din 1998.

Clifford mi-a împărtășit aceste gânduri:

Metalele nu ar trebui să existe în apa de ploaie în cantități semnificative. Dar ploaia noastră este acum poluată, astfel încât conține [aceste metale]. Teoretic, niciunul dintre aceste metale nu ar trebui să fie acolo, dar teoria este o altă chestiune în zilele noastre. Se așteaptă să existe unele diferențe între zonele rurale și cele urbane, acesta este un factor important. Universitatea Cambridge a publicat lucrări despre chimia atmosferică a apei de ploaie, zonele rurale ar trebui să fie extrem de curate. Zonele urbane vor avea un nivel așteptat de poluare, dar niciodată ceva care să justifice existența acestor metale, cum ar fi aluminiu, fier, calciu, siliciu (metaloid), magneziu, etc. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste constatări nu este o surpriză pentru mine. Le-am descoperit în propria mea cercetare cu ani în urmă.

Iată câteva dintre descoperirile lui Clifford:

The Demise of Rainwater, 2016. Studiul a analizat conținutul de metale.


O a doua analiză a apei de ploaie, 2015. Această analiză a cuprins componentele organice și anorganice.

 

De asemenea, a discutat despre posibili compuși toxici: O a treia analiză a apei pluviale, 2015 

Cercetătorul a găsit niveluri de aluminiu mult mai mari decât cele recomandate de EPA.

Analiză preliminară a apei pluviale: concentrația de aluminiu, 2015 

De asemenea, a efectuat analiza filamentelor de metal din mediu, care a arătat că filamentele conțin toate metalele identificate anterior.


Iată metalele găsite:


Rezumat:

Geoingineria este o crimă împotriva umanității și a biosferei noastre. Pulverizarea a milioane de tone de nanoparticule, [metodă care stă la baza] războiului meteorologic - și alte obiective nefaste, cum ar fi diminuarea luminii soarelui - trebuie să înceteze. Sub acoperirea agendei false privind schimbările climatice, acești oameni provoacă distrugerea biosferei noastre. După cum s-a demonstrat, conținutul ridicat de aluminiu aprinde copacii, profocând incendii masive. Trebuie întreprins un efort global pentru interzicerea tuturor operațiunilor de geoinginerie!
 
Dr. Ana-Maria Mihalcea