ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jamie Dornan, complet vaccinat, a fost internat în spital după ce a suferit simptome de atac de cord, presa dominantă dând vina pe omizi toxice, potrivit thepeoplesvoice.tv

Actorul care a jucat în 50 Shades of Grey și The Tourist devenit cea mai recentă persoană tânără și sănătoasă care a suferit brusc simptome ale unei afecțiuni bizare a inimii. Dar, potrivit presei dominante, aceasta a fost cauzată de... omizi toxice.

Dornan a fost internat cu „simptome de atac de cord” în timpul unei vacanțe în Portugalia, potrivit prietenului său Gordon Smart.

Actorul a fost într-o călătorie cu Smart, gazda emisiunii „Good Morning Britain”, și cu alți prieteni anul trecut, când s-a îmbolnăvit misterios.

Reamintind incidentul la podcastul „The Good, the Bad and the Unexpected” de la BBC, Smart a dezvăluit că prima dată a crezut că au băut prea mult cu o seară înainte, dar drept vinovate s-a considerat a fi omizi procesionare de pin, care sunt toxice.

„Ne-am distrat de minune în prima zi, am jucat golf, am ieșit afară, s-a băut mult vin și apoi ne-am apucat de espresso martini”, a spus Smart. Dar a doua zi, lui Dornan i s-a făcut brusc rău.

Dornan este cel mai recent caz dintr-un lung șir de celebrități și influenceri care au suferit simptome de atac de cord după ce au primit vaccinul Covid.

Mulți editori independenți au relatat despre zecile de persoane sănătoase, inclusiv sportivi profesioniști, care au murit subit de la lansarea vaccinului.

De asemenea, sute dintre acești influenceri tineri și sănătoși de pe YouTube au fost diagnosticați acum cu cancer și mulți dintre ei au recunoscut că suferă de cancere turbo rare și agresive.

O mass-media dominantă etică ar evidenția aceste decese pe prima pagină, luând toate măsurile pentru a investiga ce s-a întâmplat exact. În schimb, această presă anulează pe oricine îndrăznește să vorbească, iar guvernele mușamalizează scandalul deceselor în exces. Trăim într-o lume foarte diferită acum.