ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct în timpul spectacolului „Central Park” ce avea loc la Craiova, pe scena ”Filarmonicii Oltenia”.

Prezentatorul rubricii Meteo de la Știrile Pro TV a fost resuscitat de echipajul SMURD, după care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a fost operat în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, actorului i-a fost montat un stent, iar acesta este în afara oricărui pericol. 

Florin Busuioc s-a născut în 1962 la Hunedoara și este prezentatorul rubricii „Vremea” de la Știrile Pro TV. A debutat în televiziune în 1996 cu emisiunea „Dăruiești și câștigi”, apoi a prezentat o emisiune de Bingo la Pro TV.

Recent, în timpul campaniei pentru Referendumul pentru Familie, Florin Busuioc s-a remarcat prin atitudinea agresivă împotriva demersului cetățenesc, numindu-l „o prostie” chiar în transmisiune directă.