ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice, a anunțat ministrul Nelu Tătaru.
 
Streinu-Cercel, cunoscut pentru declarațiile fantasmagorice pe tema epidemiilor, a fost criticat masiv de opinia publică pentru planul care prevederea luarea bătrânilor din familii și izolarea lor.

Din păcate, Streinu-Cercel rămâne la conducerea spitalului „Matei Balș”, cel mai importat din tară în domeniul bolilor infecțioase.

O investigație jurnalistică arăta că instituția pune diagnostice fictive celor internați, iar dr. Streinu Cercel primește sume de ordinul sutelor de mii de euro din partea companiilor farmaceutice, sub formă de donații.