ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe rețelele de socializare circulă videouri postate de români din diferite orașe care semnalează radiații de radiofrecvență care depășesc nivelul de siguranță pentru sănătatea organismelor vii, radiații care pot fi detectate prin intermediului unui aparat special de măsurare.

Nivelul acestor radiații crește peste cel de siguranță în special în jurul unor stâlpi noi („smart”) de iluminat, instalați în parcuri, lângă școli, în zonele circulate. Valorile detectate indică în mod clar existența 5G.

Primul video din cele de mai jos arată nivelul de radiații din Parcul „Lumea Copiilor”, din București, sectorul 4, nivel care depășește în unele zone și 20mW/mp. „Cine a dispus "upgradarea" acelor stâlpi de iluminat, generând acest nivel de radiații dăunător sănătății oamenilor?”, se întreabă doamna care a postat videoul ieri pe Facebook.

Al doilea video a fost înregistrat acum câteva zile în Cugir, județul Alba, în fața Colegiului Național „David Prodan”. Când aparatul a fost setat să măsoare frecvența radio, despre care specialiștii spun că ar trebui să fie de maximum 0,2, aparatul care măsoară radiațiile 5G s-a dat peste cap.

Al treilea video a fost postat de Stop 5G România, în iulie 2021.
 
Trimiteri către studii despre nocivitatea tehnologiei 5G pot fi găsite la articolele relaționate.
 
Cititorii care au detectat astfel de niveluri de radiații peste cele normale în orașele lor pot semnala în comentarii.
 
VIDEO: