ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu am comentat până acum scandalul HexiPharma pentru că am vrut să am întregul tablou. 
Constatarea: este șocant! 

Pe moartea oamenilor din spitale s-a făcut un comerț cu zeamă biocidă diluată și vândută la suprapreț. 
SRI spune că a anunțat factorul politic, inclusiv președinția, încă de acum opt ani. Președinții spun că nu-i adevărat. Grenada dezamorsată este aruncată, în disperare, de la unul la altul. Aflăm, printre altele, că Băsescu, pe vremea când era primar, a dat firmei în cauză un sediu intr-un spațiu comercial central la un preț de garsonieră.
Asistăm la un genocid împotriva românilor în care implicațiile și ramificațiile sunt cutremurătoare. Practic, nu există segmente neimplicate in acest sistem de ucidere in masă care parazitează, paradoxal, bugetul numit "al Sănătății".

Un medic cunoscut a cerut să fie controlate și medicamentele ajunse în spitale, pe care le bănuiește ca fiind "diluate", adică fake-uri vândute în ambalaje sclipitoare. Dacă adăugăm și copiii care au murit sau au rămas cu sechele teribile pe toată viața din cauza vaccinurilor, avem un tablou al orgiei în care la vârf este o mafie transpartinică cu ramificații în servicii si cu coordonare din marea industrie Pharma, pentru care esența este profitul cu orice preț, inclusiv cu prețul vieții bolnavilor, fie că sunt copii, maturi sau bătrâni. 
Pacienții, deci cei care ar trebui vindecați sau imunizați, sunt trimiși la groapă sau devin legume pe viață.
Sunt momente în care cred că pedeapsa cu moartea ar trebui să existe pentru asemenea monștri, care ucid in masă doar pentru profit.

Nenorocirea va face că acest dezastru va fi folosit de corbii necrofagi din corporații care vor profita ca să sfâșie cadavrul putrefact si plini de viermi locali al Sănătății tot în beneficiul lor și împotriva cetățeanului, prin direcționarea presei vândute și manipularea masei de tineri frumoși și liberi. Se va cere, desigur, privatizarea spitalelor, chestiune care va însemna ca accesul la sănătate să devină prohibit pentru cei peste 70% dintre angajați care au salarii foarte mici, pentru pensionari și familiile cu mulți copii. Tot o condamnare la moarte, doar că indirectă.

Dată fiind magnitudinea nefirească a acestui scandal, cred că vor fi trași la răspundere doar "viermușii" locali, poate pedepsiți exemplar dar speriați suficient de tare ca să mai arate cu degetul în sus, spre cioclii mari din servicii, politică și capii din industria Pharma