ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapid, dar pe ascuns, Big Pharma, Big Food și diferite guverne conlucrează pentru a injecta carnea de vită și vacile de lapte cu „vaccinuri” ARNm. Această practică are deja loc în cazul cărnii de porc, încă din 2018,  iar carnea de vită este următoarea în agendă, potrivit Vigilantfox.

Fostul membru al Marinei americane, Jason Nelson, al Prepper All Naturals, a urmărit îndeaproape aceste evoluții. Compania sa din Texas, specializată în carne liofilizată pentru depozitare pe termen lung, a promis că nu va permite niciodată ca bovine tratate genetic să intre în lanțul alimentar prin produsele lor.

„Voi închide compania înainte de a expedia o singură pungă de carne injectată cu ARNm. De aceea creștem cât mai repede posibil, astfel încât să putem obține o putere de cumpărare pentru a produce cantități mari. Suntem relativ mici acum, dar vrem să ajungem la un surplus de zeci de mii de pungi de carne de vită înainte de 2024”, a spus el.

Eforturile pentru promovarea transparenței și pentru a împiedica introducerea cărnii de vită injectate cu ARNm au întâmpinat piedici în acest an. În Missouri, un proiect de lege care ar fi impus etichetarea cărnii de vită injectate cu vaccinuri ARNm a fost blocat în comisie.

Potrivit lui Todd Neeley de la DTN:

Un proiect de lege aflat în centrul unei controverse privind vaccinurile în statul Missouri a fost respins prin vot în această săptămână în cadrul unei comisii a Camerei Reprezentanților statului. Comisia pentru probleme emergente a Camerei din Missouri a votat miercuri cu 10 voturi împotriva (și doar 4 pentru) HB1169, punând efectiv capăt oricărei șanse de aprobare a proiectului de lege în sesiunea curentă.

Printre multe alte prevederi, proiectul de lege ar fi impus ca toate produsele din carne de vită provenite din Missouri să includă etichete care menționeze vaccinurile primite de bovine de-a lungul vieții lor. HB1169 s-ar fi aplicat și mărfurilor produse cu utilizarea de porumb și de boabe de soia modificate genetic.

Din păcate, asociațiile producătorilor de carne și crescătorilor de vite din întreaga țară au ignorat îngrijorările exprimate atât de către consumatori, cât și de către producători. În prezent, majoritatea asociațiilor de fermieri din SUA fie păstrează tăcerea cu privire la această problemă, fie sunt în favoarea promovării agendei Big Pharma.

„Scopul nostru la Prepper All Naturals este de a oferi oamenilor proteine sănătoase, naturale și delicioase pe care le pot mânca astăzi sau le pot păstra timp de decenii. Nu putem îndeplini această promisiune când carnea de vită a fost contaminată, așa că luăm toate măsurile necesare pentru a ține vaccinurile departe de vitele noastre”, a subliniat Nelson.

Dr. Joseph Mercola, care a fost un susținător puternic al alimentelor naturale în toată cariera sa, a tras un semnal de alarmă cu privire la pericolele în creștere la adresa aprovizionării alimentare în America. După cum a observat recent:

Va fi extrem de important să fim la curent cu ceea ce se întâmplă cu privire la aprovizionarea cu alimente. Mulți dintre noi au fost surprinși să constate că vaccinurile ARNm sunt administrate la porci de câțiva ani deja. În curând, și vitele ar putea primi aceste injecții ARNm personalizabile, care pot afecta atât carnea de vită, cât și produsele lactate.

Deocamdată, recomand cu tărie evitarea produselor din carne de porc. Pe lângă incertitudinea care planează asupra acestor «vaccinuri» ARNm netestate, carnea de porc este foarte bogată în acid linoleic, o grăsime omega-6 dăunătoare care provoacă boli cronice. Sperăm că crescătorii de vite își vor da seama de pericolul ARNm pentru produsele lor și vor respinge [injectarea cărnii]. Dacă nu o fac, faptul de a găsi carne de vită și lactate care nu au fost supuse „terapiei genetice” ar putea deveni o provocare.

În cele din urmă, dacă vrem să fim liberi și dacă vrem să avem parte de siguranță alimentară și de securitate alimentară, trebuie să ne concentrăm eforturile pe construirea unui sistem descentralizat care să pună în legătură între ele comunitățile și fermierii care cultivă alimente reale într-un mod durabil și care distribuie aceste alimente la nivel local.

Nelson este de acord să contribuie la un astfel de proiect, motiv pentru care compania sa lucrează cu fermieri locali din Texas.

Când industria va începe să introducă ARNm în bovine, se va întâmpla rapid, iar oamenii nu vor fi avertizați. Trebuie să rămânem vigilenți pentru a ne proteja atunci când va fi necesar. Texasul este în siguranță astăzi, dar există riscuri peste tot”, a avertizat el.