ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile ar putea schimba chimia creierului unor oameni astfel încât aceștia să dezvolte ulterior disforia de gen. Cercetătorul în domeniul autismului, Dr. Toby Rogers, a atras atenția asupra legăturii dintre vătămările cauzate de vaccin și disforia de gen, într-un articol intitulat „Mesajele trans sunt prea sofisticate pentru a fi opera unei minorități sexuale care se confruntă cu probleme grave de sănătate”, semnalat de infowars.com

El abordează subiectul după ce a studiat în profunzime temele referitoare la ideologia de gen. El a spus că mesajul s-a schimbat în ultimii ani de la ideea că sexul este biologic, în timp ce genul este un construit social, la afirmația că însuși sexul biologic este o construcție socială.

Rogers a prezentat un argument convingător pentru modul în care industria Big Pharma provoacă, sprijină și beneficiază de pe urma disforiei de gen.

De asemenea, indică zeci de studii care arată că persoanele care suferă de disforie de gen prezintă o probabilitate mult mai mare de a fi și autiste și invers. Din moment ce autismul a fost adesea legat de leziunile provocate de vaccin și de toxinele din vaccinuri, iar persoanele autiste prezintă o probabilitate mult mai mare de a fi trans, este plauzibil ca disforia de gen să poată avea legătură cu leziuni cauzate de vaccin.
 

Acest lucru ar explica și de ce numărul indivizilor trans pare să fi explodat brusc. Persoanele în vârstă care nu au fost supuse unor programe de vaccinare îndelungate în copilărie prezintă o probabilitate mult mai mică să fie trans decât persoanele mai tinere.

Mișcarea trans este în beneficiul Big Pharma

Probabil că nu este o coincidență că mișcarea transgender ajută Big Pharma să mușamalizeze leziunile cauzate de vaccin. Ideea că orientarea acestor oameni provine din interiorul lor, dintr-o înclinație pe care au suprimat-o toată viața, mai degrabă decât să fie ceva cauzat de un vaccin care le-a modificat chimia creierului, transferă vina de la companiile farmaceutice la indivizii cu aceste probleme.

Apoi, cel mai evident beneficiu este profitabilitatea enormă pe care o aduc operațiile de tranziție, tratamentele hormonale și alte îngrijiri pentru „afirmarea genului”. În multe dintre aceste cazuri, oamenii trebuie să continue să ia toată viața medicamente care modifică „genul”.

„Big Pharma folosește comunitatea trans pentru a face bani și normalizează tulburarea disforiei sexuale pentru a-și acoperi dovezile crimelor companiilor Pharma”, susține Rogers.

Desigur, și alți factori ar putea fi de vină pentru creșterea numărului indivizilor trans sau ar putea fi o combinație de factori de mediu și sociali. De exemplu, nu există îndoială că tinerii de astăzi sunt expuși la cantități fără precedent de perturbatori endocrini din cauza răspândirii materialelor plastice în mediu, a utilizării excesive a pesticidelor și hormonilor extrem de toxici în produse, de la păsări de curte la produse lactate și pește. Știm deja că pesticidele precum atrazina pot transforma mormolocii masculi în femele - și, pe lângă existența în mediu, aceste substanțe chimice își pot face loc și în vaccinuri.

Rogers pune și o altă întrebare interesantă la care să reflectăm: dacă vaccinurile pot provoca într-adevăr disforie de gen, în ce alt mod ne mai pot modifica gândirea?