ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consultațiile sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea medicină internă la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, a informat Primăria Sectorului 6, printr-un comunicat de presă transmis vineri.

Centrul este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81.

„Pentru specialitatea medicină internă, consultația este gratuită (cu trimitere de la medicul de familie), având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București. (...) Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să ne adresăm nu numai atunci când apar probleme de sănătate, dar și anual, pentru un control general de rutină", menționează sursa citată.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, existența acestui ambulatoriu de specialitate, deschis în luna decembrie a anului 2017, reprezintă o premieră pentru această zonă administrativă, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plata parțială, în funcție de venitul realizat.

„Suntem alături de membrii comunității și dorim să-i sprijinim prin extinderea acestor servicii medicale", a declarat primarul Gabriel Mutu