ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un raport-bombă emis de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a dezvăluit că un număr șocant de 120.000 de copii americani „au murit subit” în urma lansării vaccinului ARNm anti-Covid, relatează thepeoplesvoice.tv

Știrea tulburătoare a fost întâmpinată cu tăcere de către mass-media, care se pare că nu consideră că moartea a peste o sută de mii de copii americani ar avea vreo consecință.

Pe tot parcursul anului 2021, administrația președintelui democrat Joe Biden și consilierul medical principal de la acea vreme, Anthony Fauci, a continuat să insiste că vaccinurile anti-Covid sunt „sigure și eficiente” pentru toate vârstele și necesare pentru protejarea copiilor, deși copiii prezintă doar simptome ușoare sau niciun simptom.

Pe 11 decembrie 2020, vaccinul Pfizer-BioNTech anti-COVID-19 a primit autorizație de utilizare de urgență (EUA) de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru administrare la persoane cu vârsta de peste 16 ani.

Pe 10 mai 2021, FDA a extins EUA pentru utilizarea vaccinurilor la adolescenții cu vârsta între 12 și 15 ani.

Pe 17 iunie 2022, FDA a autorizat utilizarea de urgență a vaccinurilor ARNm Covid de la Moderna și Pfizer-BioNTech pentru copiii de 6 luni.

După doar peste un an, raportul – care a fost publicat în tăcere de CDC și ulterior suprimat de către mass-media – a arătat că aproape o jumătate de milion de copii și adulți tineri au murit de când injecțiile au fost aprobate pentru utilizare la majoritatea copiilor.

Peste 118.000 dintre aceste decese sunt suspectate a avea legătură cu efectele secundare ale vaccinurilor Covid.

În ciuda numărului uluitor de morți dezvăluit în raport, acesta a fost întâmpinat cu o tăcere asurzitoare din partea mass-media.

Între timp, mass-media establishmentului este preocupată de acuzarea lui Trump și de distragerea atenției publicului cu propaganda despre războiul din Ucraina și despre așa-numita criză climatică.

În comparație cu alte țări, guvernul SUA s-a mișcat lent când a fost vorba de publicarea de date relevante și actualizate.

Întârzierile fac dificilă analizarea consecințelor asupra publicului ale lansării serurilor experimentale bazate pe ARNm.

Însă cele mai recente date de la CDC tocmai au fost publicate de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OEC).

OEC este o organizație interguvernamentală cu 38 de țări membre și găzduiește o mulțime de date despre decesele în exces, inclusiv date de la CDC care nu sunt ușor accesibile pentru poporul american.

Datele pot fi vizualizate AICI

Slay News relatează: Cifrele care au fost furnizate OEC de către CDC arată decesele în exces în rândul copiilor și adulților tineri americani cu vârsta cuprinsă între 0 și 44 de ani, din țară, săptămânal în 2020 și 2021.

Cifrele oficiale arată că exista o ușoară creștere a numărului deceselor în exces în rândul copiilor și adulților tineri atunci când presupusa pandemie de Covid a lovit SUA, la începutul anului 2020.

Însă, odată cu introducerea vaccinului Covid, ar fi fost de așteptat ca decesele să fi scăzut semnificativ în 2021 în grupa respectivă de vârstă. Dar s-a întâmplat invers.

Excesul de decese în rândul copiilor și adulților tineri a fost semnificativ mai mare în fiecare săptămână în 2021 decât în 2020, cu excepția săptămânilor 29 și 30.

Dar apoi, în săptămâna 31, s-a întâmplat ceva grav care a cauzat creșterea vertiginoasă a numărului deceselor în exces în rândul copiilor și adulților tineri.

De asemenea, cifrele oficiale furnizate de CDC arată că, din păcate, această tendință a continuat în 2022.

Cele mai recente date publicate de CDC acoperă până la săptămâna 40, săptămâna care se încheie pe 9 octombrie și trebuie menționat faptul că ultimele săptămâni de date pot fi modificate.

Dar 2022 a fost, de asemenea, un an semnificativ în ceea ce privește decesele în exces în rândul copiilor și adulților tineri.

CDC a confirmat că până acum au existat 7.680 de decese în exces în rândul copiilor și adulților tineri în 2022 decât au fost în același interval de timp în 2020, la apogeul pandemiei de Covid.

Totuși, în anul 2021, situația a fost, de departe, cea mai rea, cu 27.227 de decese în exces până în săptămâna 40 după lansarea vaccinului Covid-19, decât ceea ce s-a întâmplat în 2020, la apogeul pandemiei.

Dar cele mai îngrijorătoare cifre arată că numărul total de decese și de decese în exces în rândul copiilor și adulților tineri a crescut de la lansarea vaccinurilor Covid.

Aproape o jumătate de milion de persoane cu vârsta cuprinsă între 0 și 44 de ani au murit din săptămâna 51 a anului 2020.

Rezultatul a fost un exces uimitor de 117.719 de decese față de media pe cinci ani din 2015-2019.

Dacă ar fi să credem narațiunea oficială conform căreia Covid-19 este o boală mortală, atunci probabil am fi de acord că faptul că 231.987 de copii și adulți tineri până la vârsta de 44 de ani au murit în 2020, rezultând 40.365 de decese în exces, a fost o consecință nefericită a acestei boli.

Dar, dacă narațiunea oficială ar fi adevărată, și anume, că vaccinurile anti-Covid sunt „sigure și eficiente”, nu ar fi trebuit să existe creșteri vertiginoase ale deceselor în rândul copiilor și adulților tineri nici în 2021, nici în 2022.

Știm că milioane de americani au fost forțați să primească aceste injecții.

Și știm că milioane de părinți au fost forțați să-și vaccineze copiii.

Datele furnizate de CDC, care au fost incredibil de dificil de găsit, ne oferă doar indiciul că așa s-a întâmplat în cazul al atât de multor decese în rândul tinerilor americani.

Însă, alte date publicate de guvernul britanic confirmă acest lucru.

Una dintre dovezile care confirmă acest lucru este un raport publicat pe 6 iulie 2022, de Oficiul pentru Statistică Națională (ONS) al Regatului Unit, o agenție guvernamentală din Regatul Unit.

Cifrele oficiale ale guvernului britanic arată că numărul covârșitor de oameni care au murit de Covid au primit trei sau mai multe doze de vaccin ARNm anti-Covid.

Guvernul Marii Britanii a publicat în tăcere cifrele oficiale pentru decesele de Covid în 2022.

Datele arată că populația triplu vaccinată a reprezentat 92% din decesele de Covid-19 pe tot parcursul anului 2022.

Cifrele arată, de asemenea, că 9 din 10 persoane care au decedat de Covid în Anglia în ultimii doi ani au primit trei sau mai multe doze de vaccin.