ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recent, o parlamentară a Partidului Pro România (condus de fostul premier Victor Ponta), a acuzat Asociația Pro Decizii Informate că lansează pliante împotriva vaccinării, în care ar folosi „fraudulos” siglele „Ministerului Sănătății și UNICEF”.

George Stoian, unul dintre membrii Comitetului Director al Asociației Pro Decizii Informate, afirmă însă că totul este o înscenarea, organizația sa neavând nicio legătură cu respectivele pliante, despre care a auzit în presă.

Acesta arată că folosirea acestor pliante ar fi „ocazia perfectă” pentru a denigra organizația, dat fiind că este începutul sesiunii Parlamentare. Punctul său de vedere este susținut și de comunicatul Asociației.

Iată ce scrie George Stoian pe blogul său:

„Conform acuzațiilor dl Covaciu, unii dintre membrii Asociației Pro Decizii Informate ar fi folosit in mod fraudulos siglele OMS, MS și Unicef. Atenție, persoanele acuzate că ar fi săvârșit o asemenea ilegalitate au așteptat să înceapă mai întâi sesiunea parlamentară pentru ca dl Covaciu și alții asemenea lui să-i poată interpela pe deputații României și să le solicite, în mod imperios, să voteze urgent legea vaccinării obligatorii (”spuneți-le că e nevoie de Legea Vaccinării acum!”).

Așadar, membrii PDI acuzați de către dl Covaciu că ar fi vinovați de folosirea frauduloasă a acelor sigle s-au gândit că trebuie așteptat momentul propice (pt dl Covaciu și cei asemenea lui) pentru a savârși o asemenea ilegalitate. Vă dați seama că, în cazul în care aceste persoane ar fi savârșit o asemenea ilegalitate acum o lună de zile, dl Covaciu și cei care îl sprijină nu ar mai fi putut să facă ”la cald” presiuni asupra deputaților României deoarece acum o lună era vacanță parlamentară?

Prima concluzie pe care o putem trage este că cei acuzati de dl Covaciu s-au gândit să săvârșească o asemenea faptă ilegală doar atunci când această faptă ar putea fi exploatată cu maxim de efect util de către cei care, cu un fanatism terifiant, susțin impunerea vaccinării obligatorii în România. Așadar, vorbim despre niste persoane care ar avea un IQ extrem de redus din moment ce, prin faptele lor, ar servi de minune intereselor dl Covaciu si ale tuturor celor care susțin impunerea vaccinării obligatorii.

Mai pe românește, membrii PDI ar trebui să fie incredibil de proști (”proști de bubuie”) să facă așa ceva fix când e cel mai potrivit moment pentru a servi intereselor altora.

Un alt aspect care iese in evidență este faptul că această persoană consideră că deputații României nu au votat proiectul de lege a vaccinării obligatorii deoarece ar fi fost convinși de lobby-ul făcut fix de către ”aștia de la Pro Decizii Informate” și nu ca urmare a faptului că au conștientizat ce greșeală cumplită ar reprezenta votarea unui legi a vaccinării obligatorii deoarece aceasta ar deschide o veritabilă ”cutie a Pandorei” ce ar constitui un precedent foarte periculos pentru legiferarea ulterioară a altor abuzuri cu impact direct asupra tuturor cetațenilor României.

Așadar, dl Covaciu transmite în mod public opinia lui conform căreia deputații României ar fi fost mințiți și convinși de către cei care, după cum am demonstrat mai sus, ar trebui să fie de o prostie incredibilă pentru a savârși o ilegalitate fix atunci când ea servește cel mai bine intereselor dl Covaciu și ale celor care îl susțin.

Ținând cont de cele scrise în postarea din linkul de mai sus iese în evidență care este de fapt opinia dl Covaciu în legătură cu inteligența deputaților României.

Cât de infatuat si de imatur psihic trebuie să fie cineva pentru a susține că deputații României nu au votat proiectul legii vaccinării obligatorii deoarece s-ar fi lăsat convinși de către unii care ar fi total lipsiți de inteligență și nu pentru că acel proiect de lege este șocant și extrem de periculos?

Iar după aceste ”adânci” cugetări urmează șirul (deja intrat în obișnuință) de calomnii si jigniri la adresa celor care nu gândesc și nu au aceleași ”valori” precum dl Covaciu. Acest domn susține că ”știe” el că noi, cei care nu avem nici o legătură cu pliantul care conține în mod fraudulos cele 3 sigle, am fi ”mincinoși” și că noi am fi autorii acelui pliant care folosește fraudulos cele 3 sigle oficiale menționate mai sus.

Ce să mai spui în aceste condiții? Ce s-ar mai putea spune? Rămâi uimit și te întrebi cum poate gândi o asemenea ființă pentru a ieși în spațiul public (Facebook este spațiu public, conform unei hotărâri judecătorești) cu asemenea inepții și acuzații halucinante.

Revenind la solicitarea reporterului de la Antena 3, i-am mulțumit pentru că mi-a adus la cunoștință această situație și i-am comunicat care este realitatea și anume faptul că ”prospectele (corect ar fi fost pliantele, scuzați eroarea) care utilizează fără drept siglele unor entități guvernamentale nu au nici o legătură cu PDI și solicităm autorităților competente să dispună măsurile legale necesare pentru a identifica persoanele care au folosit fără drept acele sigle”.

I-am comunicat de asemenea și faptul că ” pliantele și brosurile tipărite de către asociație conțin doar sigla asociației și nu conțin siglele altor entități de drept public sau privat”. 

La câteva ore distanță de la trimiterea acestui e-mail am avut parte de un alt moment stupefiant atunci când mi s-a transmis de către o persoană următorul link : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/cine-sunt-cei-care-au-lansat-campania-de-dezinformare-despre-vaccinuri-991907

Un anumit domn, pe numele său Vlad Mixich, susține în mod halucinant că noi, cei 3 membri ai consiliului director al asociației, am fi utilizat în mod fraudulos cele 3 sigle oficiale.

Îmi este imposibil să înțeleg cum poate cineva care activează ca jurnalist (alături de toți colegii de breaslă care au preluat ulterior pe ”nemestecate” aceste minciuni la adresa noastră) să acuze în mod total fals alte persoane de săvârșirea unei fapte penale (utilizarea frauduloasă a celor 3 sigle) fără să ceară și opinia celor acuzați de ei într-un mod pur și simplu halucinant. Mai mult de atât, cu ocazia acestui atac mizerabil au fost utilizate și pozele noastre pentru a putea fi mai ușor identificați drept ”dușmani ai poporului” și eventual hărțuiți de către diverși ”oameni de bine”.

Tot linșajul mediatic la care suntem supuși în prezent denotă o lipsă crasă de profesionalism și responsabilitate pentru o bună parte a mass-mediei autohtone. În afară de Antena 3, TVR și Antena 1 (aceasta a fost ordinea cronologică) nici una dintre celelalte televiziuni sau ziare care au preluat orbește acuzațiile total false la adresa noastră nu ne-a solicitat (conform regulilor jurnalismului) să ne prezentăm punctul de vedere față de acuzațiile care ni se aduc. Asta înseamnă, mai nou, ”deontologie” jurnalistică?

Culmea mizeriei este că multi dintre jurnaliștii care ne-au ”executat” (la ordin?) au scris și încă mai scriu despre procurorii care ar fi acuzat pe nedrept (la ordin?) și fără dovezi diverse persoane. Ei au scris si continuă să scrie despre abuzurile la care ar fi fost supuse acele persoane ce au fost trimise în judecată și au fost condamnate fără să existe probe împotriva lor (sau folosindu-se probe falsificate din care să reiasă, în mod fals, vinovăția celor judecați).

Iar acum acești ”deontologi” care au scris ”cu mânie proletară” despre abuzurile altora savârșesc același tip de abuz și dau dovadă de aceleași metehne de care-i acuză pe alții. Ne-au acuzat în mod fals, fără să existe vreo dovadă care să sprijine acuzațiile lor, că noi am fi în spatele acelui pliant care utilizează fraudulos cele 3 sigle oficiale. Ne-au ”executat” mediatic fără să-i intereseze care este adevărul și s-au antepronunțat, fără nici cea mai mică ezitare și fără să-i intereseze care este adevărul, în legătură cu ”vinovăția” noastră.

Cum puteți, domnilor jurnaliști, să-i acuzați pe alții de abuz și să vorbiți despre modul în care ar fi fost ”executați” oameni nevinovați pe baza unor dovezi inexistente/contrafăcute din moment ce domniile voastre procedați la fel cu noi? Sau considerați cumva că abuzurile săvârșite de către domniile voastre nu sunt abuzuri decât atunci când sunt savărșite de alții?

Am ajuns să fim vânați, atacați, amenințați și denigrați deoarece avem grijă de copiii noștri (copii pe care noi, părinții lor, îi iubim mai presus de orice și de care noi avem grijă ca de ochii din cap și nu alții !) și am învățat mulți dintre noi, pe propria piele, că a crede și a executa orbește (fără a cerceta și a raționa) ordinele venite ”de sus” duce deseori la multă suferință pentru copiii noștri și pentru noi?

Mai interesează pe cineva, de exemplu, suferința sutelor de copii din această țară care au fost diagnosticați în anul 2012 cu TBC ganglionar ca urmare a vaccinării lor cu vaccinul BCG prezentat ca fiind ”sigur” de către factorii decizionali din domeniul sanitar?

Cui i-a păsat de suferința lor și de suferința părinților lor în afară de medicii (obligați să execute, în privința vaccinării, ordinele venite ”de sus”) care i-au îngrijit în tăcere?

Cui i-a păsat de urmările pe care le-a avut, pentru mulți dintre acei bebeluși îmbolnăviți de acel vaccin, agresivul tratament medicamentos la care au fost supuși? În cazul câtor copii care și-au pierdut ulterior viața din diverse motive medicale a fost verificata/testată  în mod riguros posibila corelație dintre deces si urmările bolii care le-a fost provocată de un vaccin? Nimeni nu știe în mod oficial nimic, nimeni nu vrea să (se) știe în mod public nimic.

Pe cine dintre factorii decizionali a interesat să urmăreasca evoluția în timp a sănătății acelor copii și să o prezinte într-un document public, asumându-si răspunderea pentru ce li s-a întâmplat acelor bebeluși nevinovați și luând în mod transparent (pentru a recâștiga treptat încrederea părinților!!!) măsurile necesare pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple?

Care dintre factorii decizionali și-au cerut măcar iertare, în mod public, de la acei bebeluși și de la părinții lor deoarece au avut de suferit ca urmare a încrederii lor totale în vorbele autorităților din domeniul sanitar românesc?

Revenind la ceea ce se întîmplă acum, am declarat deja în mod public faptul că susținem întru totul decizia Ministerului Sănătății de a depune plângere penală împotriva celor care au utilizat în mod fraudulos siglele celor 3 instituții. Ne dorim, mai mult decât oricine, să se facă lumină în acest caz.

Menționez că după ce se va finaliza ancheta penală (ca urmare a plângerii penale depuse de doamna ministru Pintea această anchetă ar trebui să fie deja în derulare) și se va demonstra că cei care suntem acuzați nu avem nici o legătură cu acel pliant care utilizează fraudulos cele 3 sigle oficiale, mă voi retrage din comitetul director al Asociației Pro Decizii Informate și voi ieși din asociație.

La baza acestei decizii nu stă faptul că am ajuns să fiu vânat, deși nu am nici o vină, pentru o ilegalitate (utilizarea frauduloasa a celor 3 sigle oficiale) care nu are nici o legatură cu mine sau cu PDI, o asemenea experiență dureroasă mă călește. Am luat o asemenea decizie din motive care țin de ”bucătăria internă” a asociației și de faptul că nu am reușit să îmi ajustez ”frecvența” la ”frecvența” altor persoane care fac parte din PDI.

Cei care mi-ați citit articolele pe care le-am postat pe acest blog ați descoperit deja cum gândesc și care îmi sunt valorile morale după care mă ghidez în viață. Întotdeauna am încercat să prezint informații oficiale (bazate pe documente oficiale și studii științifice publicate în reviste de specialitate) într-o modalitate care să determine/să încurajeze oamenii să se informeze temeinic și nu într-o modalitate care să le provoace o reacție de autoapărare psihică prin respingerea automată a acelor informații .

În această luptă de mare uzură psihică în care am fost obligat (de amenințările și măsurile propuse din partea celor care dețin puterea decizională în domeniul sanitar autohton) să mă implic, am încercat (fără să mi-o ceară nimeni) să fiu un factor de echilibru între diversele grupuri de oameni care încearcă să ducă împreună povara acestei lupte (având la dispoziție resurse financiare și materiale foarte reduse)  pentru ca România să nu fie transformată, treptat, într-o dictatură medicală.

Eu continui să lupt, atât cât îmi stă în putință, pentru valorile în care cred (libertatea, sănătatea și demnitatea umană fiind la loc de cinste). Continui să fiu alături de oamenii care luptă, în mod onest,  pentru aceleași valori. Continui să fiu, atât cât pot, în primul rând de tranșee.

Vă rog însă pe toți să conștientizați faptul că Ministerul Sănătății a dus la un alt nivel lupta pentru impunerea vaccinării obligatorii în România. Abia a inceput sesiunea parlamentară, iar nouă ne-a fost deja servită o primă rundă de ”șoc” utilizandu-se mijloace de luptă care nu au mai fost utlizate până acum împotriva noastră.

Dacă majoritatea dintre dvs, cei care vă doriți să trăiți în libertate și nu într-o dictatură medicală, veți continua să stați deoparte și să priviți cum se luptă (fără să își fi dorit vreodată așa ceva!) o mână de oameni cu mai multe grupuri de interese incomparabil mai puternice decât noi, atunci să nu vă mirați dacă veți afla într-o bună zi că am fost zdrobiți în această luptă cumplit de inegală pentru noi!

Această luptă declanșată de către cei care vor să impună vaccinarea obligatorie în această țară a intrat, din câte ne putem da seama, în etapa în care cealaltă parte a început să folosească cele mai mizerabile mijloace și căi cu putință pentru a ne zdrobi pe cei care ne opunem în mod deschis încercării lor.

Să nu vă mirați dacă într-o bună zi veți afla de la televizor că, ”din cauza criminalilor” care nu își lasă copiii injectați cu tot ce se ordonă de ”sus”, a reapărut poliomielita, difteria sau orice altă boală pentru care în mod obligatoriu va trebui să existe un vaccin. Ținând cont de ceea ce se întâmplă în prezent orice scenariu mizerabil este posibil.

O singură rugăminte am către cei care ar putea fi tentați să pună în practică un asemenea scenariu care, acum, unora probabil li se pare ireal : țineți cont de faptul că există o inițiativă legislativă pentru actualizarea conceptului de terorism. Conform acestei inițiative legislative scopurile acțiunilor teroriste sunt ”intimidarea populației sau un segment al acesteia, prin producerea unui puternic impact psihologic; constrângerea unei autorități publice ori organizații internaționale să îndeplinească, să nu îndeplinească sau să se abțină de la îndeplinirea unui anumit act; destabilizarea gravă sau distrugerea structurilor police fundamentale, constituționale, economice ori sociale ale unui stat sau organizații internaționale”.

Scenariile care ne-au fost servite, cu largul concurs al majorității mass-mediei, cu ocazia ”pandemiilor” de gripă aviară sau de gripă porcină se încadrează perfect în această descriere a scopurilor acțiunilor teroriste. Panica cumplită care s-a încercat a fi provocată atunci prin anunțarea unui potențial de 2 milioane de decese din cauza gripei aviare sau de 20.000 de decese (în cel mai bun caz) din cauza gripei porcine intră în mod clar la ”intimidarea populației prin producerea unui puternic impact psihologic” și la ” constrângerea unei autorități publice să îndeplinească un anumit act” (conform solicitărilor repetate ale unora de a se impune vaccinarea obligatorie contra ”pandemiei” de gripă porcină pentru toți cetățenii României ).

Sper sincer că eventuala punere în practică a unui scenariu care ar implica ”intimidarea populației prin producerea unui puternic impact psihologic” ca urmare a anunțării apocaliptice a unei epidemii de poliomielită, difterie sau cine știe ce altă boală pentru care în mod obligatoriu va trebui să existe un vaccin, va fi dejucată de acele structuri din cadrul serviciilor de informații care au atribuții împotriva acțiunilor de tipul terorismului (inclusiv terorismul psihologic).

Oameni buni, nu avem cum să rezistăm prea mult timp dacă vom fi atacați în cele mai mârșave moduri cu putință iar mass-media centrală, cea care ar trebui să fie ”câinele de pază al democrației”, va continua să fie majoritar de partea celor care vor să impună dictatura medicală în România în loc să fie neutră și să prezinte corect argumentele ambelor părți. Nu putem, o mână de oameni aflați în prima linie, să rezistăm în asemenea condiții.

Singura șansă pentru ca în România să nu fie impusă vaccinarea obligatorie (ceea ce ar transforma această țară într-o dictatură medicală) este ca TOȚI cei care vă prețuiți libertatea să vă implicați activ în această luptă și, foarte important, să le comunicați în mod civilizat și argumentat deputaților (în cadrul unor audiențe, al unor dezbateri dar și prin e-mail) care sunt argumentele dvs împotriva proiectului de lege a vaccinării obligatorii.

Este vital să fiți alături de asociațiile care (încă) mai rezistă în fața asalturilor repetate la care suntem supuși cu toții, este vital să vă informați din cât mai multe surse de informații oficiale (prospecte, studii științifice publicate în reviste de specialitate, etc) și să luați în mod public atitudine împotriva oricăror inițiative care ar duce la impunerea unei reale dictaturi medicale în România.

Vă rog pe toți, din suflet, să nu uitați că impunerea vaccinării obligatorii ar însemna o reală deschidere a ”cutiei Pandorei”. În aceste caz abuzurile ulterioare nu ar mai putea fi stopate deoarece legiferarea vaccinării obligatorii ar reprezenta un precedent extrem de periculos care ar justifica ulterior noi abuzuri.

Informați-vă și informați-i și pe cei din jurul dvs, vă rog, deoarece informarea salvează vieți!