ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am primit aceste întrebări pe adresa redacției contact@activenews.ro din partea unei persoane care a dorit să rămână anonimă. Le publicăm pentru că acestea, dar și eventualele răspunsuri, sunt de interes general. Vă invităm și pe dvs să ne trimiteți întrebările și sugestiile dvs pe adresa contact@activenews.ro.

Câteva întrebări către un Prim Ministru, care poate, ar trebui decăzut din drepturi?

Urmare a declarațiilor din ultimele zile ale Prim Ministrului României, dl. Mihai Tudose, referitoare la decăderea din drepturile părintești a părinților care refuză vaccinarea în orice condiții deoarece aceștia ar fi criminali îi supun atenției următoarele întrebări care ar trebui în mod normal să-i ridice cel puțin un semn de întrebare și dumnealui:

1.Câte legi a dat  Statul Român în favoarea și pentru protecția cetățenilor săi, mai ales în ultimii 25 de ani, raportat în date statistice?

2.Dacă o persoană vizitează Africa sau India, se vaccinează împotriva virusurilor locale pentru a nu le contacta în timpul călătoriei sau face o solicitare statului/țării respective pentru a-și vaccina toți cetățenii pentru a nu-l pune pe el (turistul vaccinat) în pericol?

3.Prin deducție logică din 10 copii dacă 9 sunt imunizați (vaccinați) iar unul rămâne nevaccinat cum poate reprezenta acesta un pericol pentru cei vaccinați? Nu în acest scop au fost vaccinați? 

4.Aveți cunoștință de ce prospectul unui vaccin că și a celorlalte medicamente de pe piață conține unul maximum două beneficii medicale și o lista imensă cu riscuri mult mai mari și mai grave decât boală pentru care sunt administrate? 

5.Cine își asumă aceste riscuri și care sunt rapoartele oficiale ale serviciilor secrete referitoare la acestea ele făcând parte din securitatea națională? Și care este impactul în timp asupra sănătății populației datorită administrării cu forță și în grabă a acestor vaccinuri?

6.Care este probabilitatea ca un adult să contacteze 6 (șase) virusuri deodată și ce impact ar avea asupra acestuia din punct de vederea al sănătății? Dar care ar probabilitatea că un copil să contacteze 6 (șase) virusuri deodată și ce impact va avea asupra sănătății lui ținând cont că sistemul imunitar și rezistență fizică a unui copil este mult mai scăzută decât a unui adult?

7.Dacă probabilitatea contactării a 6 virusuri simultane este foarte scăzută atuci de ce s-a ales varinata vaccinării a sute de mii de copii cu vaccinuri hexavalente? Ce impact poate avea acest fapt asupra unui nou născut? Există studii în acest sens și cine le face și pe banii cui?

8.Are cunoștință dl. PM de faptul că traducerea în română a prospectelor vaccinurilor importate, pe care vrea să le administreze ,cu forța, populației, este incompletă, comparativ cu prospectul original?

9.Conform datelor oficiale referitoare la „epidemia” de rujeolă (care seamănă teribil cu epidemia de gripă aviară de pe vremea ministrului agriculturii Gheorghe Flutur) au avut boală specifică copilăriei, pojarul, aproximativ 3000 de copii la nivel național și au decedat aprox 30 din cauze indirecte nu de rujeolă propriu zis. Însă tot datele oficiale ne spun că în 2016 s-au înregistrat  aproximativ 30.000 de accidente rutiere soldate cu morți și răniți iar cauza principala a fost starea proastă a drumurilor. În acest caz cine este criminalul domnule PM? Și ce vaccinuri și cui ați dori să le administrați în cazul acestei mult mai mari epidemii? Pe asta nu vreți să o eradicați?

10.Conform datelor oficiale medicale vaccinul nu are efect pe întreg parcusul vieții unui individ și tocmai de aceea se fac rapeluri la anumite intervale de timp chiar și la adulți. D-le PM când și pentru ce virusuri v-ați făcut dumneavoastră și familia ultimele rapeluri?

11.Este adevărat că tulpinele virusurilor suferă modificări conform zonelor geografice și populațiilor acelora?Dacă da, cum poate fi eficient un vacin făcut din tulpini din alte zone ale lumii?

12.Dacă alimentele importate s-au dovedit a fi de calitate inferioară celor din occident despre vaccinuri putem gândi că se întâmplă la fel?

13.Cunoașteți bancul cu ciobanul și soția la tribunal pentru că nu își făcea datoria conjugală și întrebat de judecător dacă ori nu poate ori nu vrea? El răspunde senin: Dom-le jude eu și vreau și pot dar nu pricep nici în ruptul capului de ce atâta grabă? Cam așa și cu noi ăștia "criminalii domnule PM nu prea pricepem grabă cu care vreți să ne vaccinați cu forța copii restul problemelor să înțeleg că sunt rezolvate.

Semnat: Un cetățean care gândește!