ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kayla Pollock a fost una dintre milioanele de persoane constrânse și păcălite să primească „vaccinurile” mortale Covid, când acestea au fost impuse în 2021, scrie Greg Reese, relatând cazul cutremurător al acestei femei. 

Reporter:
Ne puteți spune de ce ați decis să primiți vaccinul COVID-19?
Kayla:
Practic, e vorba de lucrurile pe care le auzeam la televizor. Se crea o frică teribilă să-i aud cum țipau nu doar la televizor, dar și OMS spunea că este o pandemie mortală și că oamenii cu tulburări imunitare prezintă un risc mai mare de a muri din cauza COVID-19. Am auzit despre asta, iar tatăl meu era pe moarte, primind îngrijiri de lungă durată la acel moment și, pentru a putea merge să-l văd, aveam nevoie de injecție. Ca să merg la muncă aveam nevoie de injecție.

La o săptămână după ce a primit rapelul Moderna, femeia s-a prăbușit pe podea și a rămas paralizată timp de 30 de minute. Un alt episod a avut loc o săptămână mai târziu. La scurt timp după aceea a rămas paralizată de la gât în jos. Primul doctor i-a spus că e un lucru care ce se întâmplă adesea oamenilor supărați. Și că totul era în capul ei.

Al doilea medic a fost sincer cu ea, dar a trebuit să țină cazul ascuns.

La al doilea diagnostic, un medic a venit la mine și mi-a șoptit la ureche: „cred că e ceva grav la tine. Nu cred că te prefaci. Am un neurolog și un radiolog care este dispus să-ți citească raportul acasă. Dacă intri în scaner chiar acum, pot face asta”.

I-au descoperit o leziune masivă la coloana vertebrală, iar medicul i-a spus că a fost cel mai probabil cauzată de vaccin și că a văzut multe cazuri de acest fel.

Kayla a petrecut câteva luni la centrul de recuperare al spitalului, unde personalul i-a oferit de două ori „soluția” sinuciderii asistate medical. Singura „asistență” pe care sistemul medical pare dispus să o ofere.

Dacă această poveste vă cutremură, înseamnă că încă aveți inimă, iar latura voastră umană a supraviețuit acestor zile negre. Trauma a fost prea mare pentru mulți, care s-au disociat fiind cuprinși de o indiferență rece și refuzând să recunoască crimele comise împotriva întregii umanități.

Jurnalista Celia Farber a scrisCeea ce s-a întâmplat și se întâmplă este de departe cea mai gravă crimă comisă vreodată... Este mai rău decât bombele atomice și toate războaiele la un loc. Cu toții ne luptăm să înăbușim sentimentului că, într-un fel, am murit deja. Iar provocarea zilnică nu este aceea de a nu te disocia. Ci de a da mărturie, întrucât fiecare persoană care se află încă în viață acum este fie o victimă a acestor „vaccinuri”, fie un martor.