ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu pe Broadway! Celebrul actor Chris Peluso, care a jucat în spectacole precum Mamma Mia!, Miss Saigon și The Woman in White, a murit la doar 38 de ani.

Dureroasa veste a fost confirmată de președinta interimară a departamentului de teatru muzical al Universității din Michigan, Linda Goodrich, care a postat un omagiu pe pagina oficială de Instagram a teatrului.

„Familia Teatrului muzical din Michigan anunță cu inima frântă decesul dragului nostru membru al familiei/absolvent, adorabilul, carismaticul și divinul Chris Peluso”, a scris ea, potrivit Daily Mail

„Chris a apărut pe Broadway în Mamma Mia!, Assasins, Lestat, The Glorious Ones și Beautiful, l-a interpretat pe Fiyero în turneul Wicked și a jucat la Londra în Miss Saigon și Showboat. Inimile noastre sunt alături de familia sa”, a adăugat Goodrich.