ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În septembrie 2022, Agenția de Securitate în domeniul Sănătății din Marea Britanie a făcut anunțul că nu va mai oferi vaccinul anti-Covid-19 copiilor sănătoși între 5 și 11 ani.

Această decizie s-a bazat pe datele oficiale ale Oficiului Național de Statistică, care au dezvăluit o creștere cu 22% a deceselor în rândul copiilor cu vârste între 5 și 9 ani, de când NHS a început vaccinarea copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani în aprilie 2022, relatează expose-news.  

Nu este vorba doar de Marea Britanie. În toată Europa ar trebui să crească îngrijorările cu privire la „siguranța și eficacitatea” vaccinurilor Covid-19 pentru copii.

Până la sfârșitul anului 2022, decesele în exces în rândul copiilor au crescut cu șocantul procent de 1.580%.

Înainte de aprobarea vaccinului anti-Covid-19 pentru copiii cu vârsta între 12 și 15 ani, numărul deceselor în exces în rândul copiilor din Europa era inexistent.


Potrivit EuroMOMO, în primele 21 de săptămâni din 2021, au fost cu 346 de decese mai puține decât se aștepta, ceea ce înseamnă că au existat minus -346 sau 0 decese în exces.

Însă, de îndată ce Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a extins autorizația de utilizare de urgență a vaccinului Pfizer anti-Covid-19 la copiii cu vârste 12 și 15 ani, în săptămâna 22 din 2021, numărul deceselor în exces a început să crească în mod semnificativ.


Aceste cifre ridică semne de întrebare serioase cu privire la motivul pentru care „vaccinurile” de terapie genetică experimentală au fost impuse în cazul copiilor, când presupusul virus Covid-19 nu prezenta niciun risc pentru ei.

Această creștere a deceselor în exces nu a fost, desigur, mediatizată în presă. Dar nu a fost o surpriză pentru cei care erau deja conștienți de vătămările, puternic cenzurate, pe care vaccinarea împotriva Covid-19 le cauzează adulților.

Dacă ar fi fost mediatizate, părinții ar fi fost conștienți, iar acest lucru ar fi putut preveni creșterea șocantă a deceselor în exces care au fost înregistrate în rândul copiilor din Europa până la sfârșitul anului 2022.

Prin urmare, cifrele arată că au fost cu 466 de decese mai puține decât se aștepta în rândul copiilor din Europa pe tot parcursul anului 2020, la apogeul presupusei pandemii.

Pandemia nu a lovit cu adevărat Europa decât în jurul lunii martie 2020. Astfel, decizia EMA de a injecta copiii a fost cu atât mai proastă, întrucât au fost înregistrate cu 616 decese mai puține în rândul copiilor la apogeul presupusei pandemii.


De fapt, cifrele dovedesc că copiii erau într-o formă mai bună decât oricând, iar presupusa pandemie nu îi afecta în mod semnificativ.

Din păcate, în urma aprobării de urgență a vaccinului anti-Covid pentru copii, s-au înregistrat 1.953 de decese în exces între săptămâna 22 din 2021 și săptămâna 52 din 2022.

Pentru comparație, au fost înregistrate 334 de decese în exces în rândul copiilor între săptămâna 22 și săptămâna 52 din 2019. Din păcate, când cuplăm această cifră cu decesele în rândul copiilor înregistrate în 2020, descoperim că au fost cu 132 de decese mai puține decât se aștepta în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani în Europa.


Cifrele și corelația sunt clare:

Aprobarea de către EMA a vaccinului împotriva Covid-19 pentru copii a provocat o creștere semnificativă a deceselor în exces în Europa, după o perioadă lungă în care au existat mai puține decese decât se aștepta înainte de aprobare.

Creșterea numărului de decese a fost suficientă pentru a convinge guvernul Regatului Unit că tuturor copiilor sănătoși, cu vârsta între 5 și 11 ani, nu trebuie să li se administreze un vaccin anti-Covid-19. Dar numai după ce și-au dat seama că vaccinul ucide copii...

Astfel, în septembrie 2022, Agenția de Securitate în domeniul Sănătății din Marea Britanie a anunțat că nu va mai oferi vaccinul Covid-19 copiilor sănătoși cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Această decizie a venit după ce datele oficiale ale Oficiului Național de Statistică (ONS) au dezvăluit că numărul deceselor în rândul copiilor cu vârste între 5 și 9 ani a crescut cu 22% față de ultimii doi ani, de când NHS a început vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani pe 4 aprilie, 2022.


În aprilie 2022, NHS a anunțat că va începe vaccinarea copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani, numind-o cea mai de amploare și mai de succes campanie de vaccinare din istoria serviciilor de sănătate.

La acea vreme, dr. Nikki Kanani, medic generalist și șef adjunct pentru programul de vaccinare NHS COVID-19, a încurajat părinții să-și vaccineze copiii cât mai curând posibil, declarând că vaccinul este „sigur și eficient”. Ea a menționat chiar că fiica ei de 10 ani va primi vaccinul în acea săptămână.

Un alt raport ONS dezvăluie că copiii nevaccinați cu vârste între 10 și 14 ani au avut o rată a mortalității cauzate de Covid-19 de 0,31 la 100.000 de persoane-ani între ianuarie 2021 și mai 2022.

Cu toate acestea, copiii care au primit o doză de vaccin au avut o rată a mortalității de 3,24, în timp ce cei care au primit trei doze au avut o rată a mortalității de 41,29 la 100.000 de persoane-ani.


Acest lucru arată că copiii nevaccinați au avut un risc mai mic să moară de Covid-19 decât copiii vaccinați. Ceea ce înseamnă că eficiența reală a vaccinului Pfizer împotriva deceselor în rândul copiilor a fost negativă în perioada dintre ianuarie 2021 și mai 2022.

Copiii parțial vaccinați au avut un risc de 11 ori sau cu 966,67% mai mare de a muri de Covid-19 decât copiii nevaccinați, în timp ce copiii triplu vaccinați au avut un risc de 137,3 ori sau cu 13.633,33% mai mare de a muri de Covid-19 decât copiii nevaccinați.

„Eficacitatea” pretinsă de 95% împotriva deceselor nu a fost nici pe departe atinsă. De fapt, a fost o minciună.


În plus, rata mortalității din toate cauzele în rândul copiilor nevaccinați a fost de 6,39 la 100.000 de persoane-ani. A fost ușor mai mare, la 6,48, în rândul copiilor parțial vaccinați, dar a crescut semnificativ la 97,28 în rândul copiilor dublu vaccinați și la o cifră șocantă de 289,02 la 100.000 de persoane-ani în rândul copiilor triplu vaccinați.

Astfel, conform datelor oficiale ale Guvernului Regatului Unit, copiii dublu vaccinați au avut cu 1422% sau de 15,22 ori mai multe riscuri de a muri din orice cauză decât copiii nevaccinați, în timp ce copiii triplu vaccinați au avut cu 4423% sau de 45,23 ori mai multe riscuri de a muri din orice cauză decât cei nevaccinați.

Este absolut incredibil că copiii au fost supuși acest experiment de terapie genetică despre care ni se spune că sunt „vaccinuri”, mai ales când cifrele oficiale ale guvernului demonstrează că presupusul virus Covid-19 nu prezenta niciun risc pentru ei!

Cifrele nu mint!