Osteofitele (ciocurile osoase) și condrofitele au devenit o problemă tot mai întâlnită în patologie, deși mecanismele apariției lor nu sunt elucidate. Uneori pot fi doar inestetice, dar adesea prin localizarea lor afectează coloana și mersul, datorită durerilor însoțitoare. 

„Am realizat acum mulți ani un produs pe care l-am folosit pentru o problemă personală, un osteofit în zona degetului inelar stâng. Osteofitul respectiv s-a remis în scurt timp, ca atare am avut încredere să-l recomand și altora în cabinetul meu. În timp am reușit să înțeleg că pot obține rezultate foarte bune pentru a trata fără intervenție chirurgicală osteofite, condrofite, veruci și calozități diverse (bătături)”, afirmă dr. Cristina Aoșan, medic apifitoterapeut, membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia.

Tratamentul chirurgical al osteofitelor, inclusiv cu laser, nu rezolvă această problemă decât pentru cel mult 50% dintre pacienți; statistici cunoscute pentru un an. Aceste excrescențe osoase, formațiuni tumorale benigne, se refac în timp. O soluție non-invazivă care funcționează cu adevărat este mai bună. Statistic vorbind s-au obținut rezultate net superioare, în condițiile unui cost mult mai redus. Singura limitare este dată de poziționarea osteofitelor. Spre exemplu osteofite pe coloană, care sunt poziționate spre interior și nu există cale de abord prin piele.

La fel în cazul condrofitelor. Cele care sunt abordabile prin piele pot fi remise.

În cazul verucilor (negilor) s-au obținut rezultate de peste 80%.

Iar una dintre cele mai spectaculoase situații este eliminarea calozităților vechi, care sunt descrise în popor ca fiind «bătături cu rădăcină». Prin aplicarea unui tampon îmbibat în Oleum Antu, sub leucoplast de mătase lat, care să îmbrace întreaga zonă, și prin utilizare repetată, peste noapte, foarte multe dintre aceste calozități pot fi eliminate cu totul. 

Remediul a fost realizat la Melidava, o societate românească care își propune să ofere soluții naturiste reale pentru diverse probleme de sănătate.

Produsul este disponibil prin comenzi telefonice dar și on-line, pe  site-ul producătorului, www.melidava.ro.